Biljana Blivajs / CROPIX
#ostajemdoma

Luce: 'S dva cimera nikad mi nije dosadno, sve radimo zajedno!'

Kantautorica iz Zagreba poštuje preporuke zdravstvenih djelatnika i ne izlazi iz kuće, kako provodi svoje dane u izolaciji podijelila je s nama u videu.

Zagrepčanka Lucija Ćustić Luce također se priključila kampanji #ostajemdoma, a za Gloria.hr ispričala je kako krati duge dane u izolaciji od civilizacije. U tome joj navelike pomaže i dvoje cimera, a u svemu je u dobrom duhu drže i planovi za vrijeme kada će se situacija s koronavirusom smiriti.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

Što ćete raditi narednih dana kod kuće?

Čitat ću knjige i gledati filmove koje već duže vrijeme odgađam pod izgovorom nedovoljno vremena, češće ću kuhati i svirati, a nadam se i neku novu pjesmu napisati. Budimo realni bit će tu i "praznog hoda" po bespućima interneta.

S kim se redovito čujete?

S prijateljima se čujem stalno (možda i previše) preko društvenih mreža, a s roditeljima telefonski. Tema je 80 posto vremena naravno korona i sve vezano uz nju. Osim njih, na speed dialu su mi menađerica Ema i Ana zadužena za PR, s obzirom na to da sam taman u ovo ludo vrijeme objavila novi singl "U sjećanju".

Je li vam ikad dosadno i što činite kada jest?

Srećom, živim s dva cimera tako da nikad nije dosadno. Gledamo filmove skupa, igramo jamb, kuhamo, svađamo se tko će oprati suđe, komentiramo aktualne teme, a u doba korone i špricamo stan dezinficijensima.

Što ćete prvo napraviti kad bude sve sigurno za izlazak i kad se stanje normalizira?

Otići ću do svojih roditelja, jer trenutno zbog mjera opreza ne idem. Sjest ću na kavu u najmanji kafić na svijetu, a otići ću i na sve moguće koncerte.

Što vam najviše nedostaje iz vanjskog svijeta?

Vrlo sam druželjubiva osoba, tako da se jako veselim ponovnim druženjima, koncertima, izlascima.

Linker
24. travanj 2024 20:03