Uhvaćena!

Melania Trump glasala u Guccijevoj haljini vrijednoj 29 tisuća kuna! Američki mediji ipak su joj našli zamjerku

Prva dama SAD-a glasovala je na Floridi, u 9 sati ujutro po tamošnjem vremenu. Nosila je skupu haljinu, uparenu uz vrtoglave potpetice, elegantnu torbu i velike naočale.

Američki predsjednički izbori su u jeku, a glasala je i Melania Trump. Na Floridi, točnije u Palm Beachu, prva dama pojavila se na biralištu, glasajući u 9 sati ujutro po tamošnjem vremenu. Za glasanje je odabrala haljinu brenda Gucci. Haljina vrijedna 29 tisuća kuna laskala je liniji prve dame, koja je još jednom pokazala nepogrešiv osjećaj za modu i eleganciju.

Ostatak Melanijine stilske rapsodije sastoji se od ležerne punđe, velikih sunčanih naočala i prigodnih, visokih salonki.

image
Vrtoglave potpetice, punđa i velike naočale - Melania Trump rijetko griješi.
ZAK BENNETT/AFP/PROFIMEDIA


Američki mediji su primijetili i da se Melania, dok je dolazila na birališta, pojavila bez maske.

I dok je prva dama glasovala kada i ostatak SAD-a, Donald Trump napravio je to još prošlog tjedna, iskoristio je pravo prijevremenog glasanja na biralištu u West Palm Beachu. Tada je okupljenim novinarima rekao da je "glasao za tipa koji se zove Trump". Energično je američki predsjednik ušao u još jednu trku za Bijelu kuću, a omeo ga nije ni koronavirus kojeg je tijekom predizborne kampanje prebolio.

image
Modna priča prve dame uvijek je ispričana otpočetka do kraja - bez greške.
ZAK BENNETT/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i:

Melania Trump: Bezvoljna prva dama sve čini iz sjene, a itekako ima moć nad suprugom

Presedan s kojim baš nitko nije računao: Gdje je nestala Melania i hoće li Trumpa stajati izbora?

Linker
17. travanj 2024 01:07