Gloria osobno

Mia Dimšić poznatu prijateljicu stavila u probleme: Pjevačica je sada na pravim mukama

Popularna pjevačica u panelu Gloria osobno u Osijeku priznala da je onaj tip domaćice koja, kako to priliči, svoje goste neprestano nudi delicijama. Međutim, upravo je zbog toga njezina kolegica morala hitno na novi režim...

Kao prava Slavonka, pjevačica Mia Dimšić je domaćica iz snova, otkrila je u Gloria osobno. Svojim gostima često ponudi prave kulinarske delicije, a oni se moraju braniti svim sredstvima, jer kod nje nema stajanja i izgovaranja. Uvijek joj kažu da ih ne mora nuditi neprestano, a tu je naviku povukla od kuće i kad je došla živjeti u Zagreb, daleko od doma.

"To nam je valjda ovdje jednostavno upisano u naš DNA. Dosta pozornosti u Slavoniji posvećujemo hrani, a moramo priznati da je u pitanju uvijek teža hrana... Tijekom nedavnog posjeta Domenice i Hane Huljić otišle su u Dalmaciju s punim gepekom hrane i vina. Domenica je u nedjelju normalno odjenula svoje hlače, a srijedu ih je već morala otkopčavati", rekla je u razgovoru glazbenica Mia sa smiješkom. U razgovoru s voditeljicom Barbarom Kolar, glumicom Aretom Ćurković i političarkom Biljanom Borzan govorila je koje je najegzotičnije jelo probala u Kini i time dobro nasmijala dame.

POGLEDAJTE CIJELI PANEL NA TEMU 'OKO STOLA: HRANA, UŽIVANJE I HEDONIZAM...'

Tko je gazda u njihovoj kuhinji, što naše gošće najviše vole jesti, a što spravljati - pogledajte u videu!


Osječko izdanje panela Gloria osobno održano je u hotelu Waldinger, uz naše vjerne partnere - Dolcelu, Žuti klik i Belje. Dobro raspoložene panelistice zasladile u GOLD by Waldinger slastičarnici finim zalogajčićima.

image
Kakav bi to bio razgovor o hrani da nije bilo hrane!? Ove divote spravili su nam u hotelu Waldinger.
VEDRAN PETEH CROPIX
image
Dame su uživale u razgovoru o gurmanskim delicijama, a njihove anegdote su nasmijale voditeljicu, panelistice i njihove goste...
VEDRAN PETEH/CROPIX

Hotel Waldinger i naš vjerni partner Belje, iznenadili su uvažene gošće Gloria osobno cheesecake tortom spravljenom samo za ovu prigodu uz nezaobilazni dodatak - ABC sir.

image
Zabavnom druženju u hotelu Waldinger, panelistice i voditeljica Barbara Kolar proslavile su i Gloria osobno cheesecake tortom, spravljenom uspomoć neizostavnog ABC sira.
Vedran Peteh/Cropix
image
Druženje je bilo domaćici i panelistici baš po guštu... Njezina kolegica Domenica opisala ju je kroz stihove: 'Nema je svit!'
VEDRAN PETEH/CROPIX

Kako bismo i kod kuće izbjegli krizu za slatkim, Dolcela je osigurala poklon pakete svojih double choco browniesa, idealnih za sve ljubitelje čokolade, a pogotovo one koji ne vole vrijeme provoditi u kuhinji.

image
Glumica Areta Ćurković i političarka Biljana Borzan sa zanimanjem su analizirale sastav Podravkinih brownieja.
VEDRAN PETEH CROPIX

Dame su u pauzi od razgovora o delicijama pijuckale Rose iz podruma Belje.

image
Dame su nakon snimanja Gloria osobno panela u Osijeku nazdravile čašom beljskog rosea.
VEDRAN PETEH CROPIX

Na kraju, tri su se dame, naša voditeljica, gosti i redakcija oprostili jedni od drugih ubacivši svoj omiljeni recept u poštanski sandučić Hrvatske pošte, poželivši jedni drugima da i u ovo izazovno vrijeme ne nedostaje ničega na njihovim obiteljskim stolovima. Za to se pobrinuo i Žuti klik koji nudi bogat asortiman proizvoda široke potrošnje.

image
Mlada pjevačica Mia Dimšić svoj je omiljeni recept ubacila u poštanski sandučić Hrvatske pošte...
FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH CROPIX

Kao uspomenu na ovo divno druženje naše su gošće i voditeljica na dar od naših vjernih partnera dobile na dar posebno vino - Princ s Dunava s personaliziranom etiketom na kojoj je pisalo njihovo ime.

image
Pored Rosea koji ih je oduševio, gošće i voditeljica od naših su vjernih partnera - Vina Belje dobile vino Princ s Dunava s personaliziranom etiketom.
VEDRAN PETEH CROPIX

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
20. travanj 2024 06:36