GORAN ŠEBELIĆ/CROPIX
Preslatka objava

Najljepši dani u obitelji Ane Jelušić Black: Nakon djevojčice stigao je i dječak

U obitelj naše proslavljene skijašice koja je ljubav i dom pronašla u Švicarskoj proteklih je dana bilo i uzbudljivo i posebno veselo, jer je Ana Jelušić Black rodila drugo dijete.

U obitelj naše proslavljene skijašice koja je ljubav i dom pronašla u Švicarskoj proteklih je dana bilo i uzbudljivo i posebno veselo, jer je Ana Jelušić Black rodila drugo dijete.

Naša bivša skijašica Ana Jelušić Black (34) ovih dana ima više nego dovoljno razloga za slavlje. Naime, kako smo pisali početkom siječnja, termin poroda joj je "pokucao na vrata" te je prošle srijede u Švicarskoj na svijet donijela drugo dijete - sina Vitu, o čemu se sada, nekoliko dana od poroda, pohvalila svijetu na svom Instagram profilu.

Ovog puta, kako nam je povjerila, ona i suprug Travis Black prije poroda nisu željeli saznati spol bebe, pa su vijest da su dobili sina doznali kad su prvi puta vidjeli svoje drugo dijete. Inače, njihov sinčić došao je na svijet samo tri tjedna od dana kada su proslavili drugi rođendan svoje kćeri Nine.

Podsjetimo, u razgovoru za Gloria.hr početkom siječnja Ana je otkrila da se cijelu trudnoću jako dobro osjećala.

"Na neki način sam jedna od onih sretnica koje trudnoću relativno dobro podnose. Tako je bilo s Ninom tako je i s novom bebom. Naravno da postaneš sam sebi težak, i neke stvari radiš u limitiranom kapacitetu, ali ne mogu se buniti - puno se krećem. S druge strane nemoguće je biti ne biti aktivan kada si primarni zabavljač jedne vrlo aktivne dvogodišnjakinje", kazala je Ana za Gloria.hr.

Baš kao što je romantično napisala ispod fotografije gdje je suprug nježno grli u visokom stupnju trudnoće: "Neke stvari u životu jednostavno su predobre da bi ih doživjeo samo jednom..." i ovoga je puta uz fotografiju novorođenog sina kojeg ljubi njegova starija seka Ana dirljivo napisala: "I samo tako učinio si nas potpunima..."

Podsjetimo Ana Jelušić i Travis Black, inače marketinškim stručnjak, oženili su se nakon četiri i pol godine veze u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini, u Aninoj rodnoj Rijeci.

image
Ana Jelušić i Travis Black u rujnu će proslaviti petu godišnjicu braka.
GORAN ŠEBELIĆ/CROPIX

Mjesecima prije vjenčanja Ana je otkrila i kako su se upoznali.

"Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!", napisala je Ana uz jednu njihovu zajedničku fotografiju.

Linker
27. travanj 2024 00:23