Getty Images
Sve o endolfitu

Najnježniji laser na svijetu! Namijenjen svima koji se boje igala i nemaju vremena za dug oporavak

Najnovija metoda oblikovanja lica i tijela minimalno je invazivna i stoga zahtijeva vrlo kratki oporavak, a promjene koje se postižu dugotrajno su održive.

Pazite na prehranu i redovito vježbate, ali ipak vam tijelo ne izgleda kako biste željeli? Njega lica vam je prioritet, redovno koristite anti-aging kozmetiku, no koža ipak gubi tonus? U oba slučaja potrebna je mala pomoć tehnologije kako biste postigli mladolik i prirodan izgled, a rješenje pruža Endolift1 – najnovija, minimalno invazivna metoda laserske lipolize2, kojom je moguće precizno oblikovati konture lica i tijela, uz jak efekt zatezanja, oblikovanja i pomlađivanja kože, piše magazin Appeal.

Za razliku od laserske lipolize3, Endolift je prirodna metoda kod koje se ne koriste igle nego se ispod kože uvodi lasersko vlakno debljine ⅕ mm do 1 mm. Ono pomoću optičke energije snažno potiče nastanak novog kolagena, obnovu kože, restrukturiranje vezivnog tkiva te cirkulaciju uz jak efekt pomlađivanja površine kože.

Riječ je trenutno najefikasnijoj metodi za dugotrajno uklanjanje celulita4 i oblikovanje lica i tijela. Endoliftom se najpreciznije rješavaju problematične regije – s viškom kože ili masnog tkiva.

Endolift se tako u Poliklinici Poliderma koristi za podizanje i oblikovanje lica uz vraćanje kontura lica, podizanje i oblikovanje obraza, sužavanje donje trećine lica, naglašavanje i oblikovanje donje čeljusti, smanjivanje vrećica ispod očiju i podočnjaka koji natiču.

iStock

Ujedno, riječ je trenutno najefikasnijoj metodi za dugotrajno uklanjanje celulita i oblikovanje lica i tijela. Endoliftom se najpreciznije rješavaju problematične regije – s viškom kože ili masnog tkiva. Moguće je, tako, smanjiti i podbradak, napraviti korekciju pupka nakon porođaja, pomladiti i zategnuti vrat, šake i dekolte, te zategnuti višak kože na nadlakticama, trbuhu, bedrima, koljenima i preponama, oblikovati kukove te podignuti i oblikovati stražnjicu.

Endolift je, zapravo, evolucija poznatije metoda laserske lipolize, un kojoj se koriste duge kanile, a kod endolifta nema igala niti kanila.

– Endolift je namijenjen ljudima koji se boje igala, žive zdravo te su tjelesno aktivni no ne mogu postići željene rezultate, kao i onima koji ne žele zahvat nakon kojeg će imati dugi oporavak. Metodom Endolifta moguće je tretirati bilo koji dio tijela, nebitno jesu li veće ili manje regije – objašnjava vlasnik Poliderme dr. Dinko Kaliterna, poznati dermatolog član brojnih međunarodnih udruga za primjenu lasera (ESLD, ASLMS i ISDS). Tretman obavlja pod lokalnom anestezijom ili bez nje – ovisno o tretiranoj regiji na tijelu. Oporavak može biti minimalan, u prosjeku traje od jednog do tri dana; nije potrebno strogo mirovanje, ne nose se flasteri ni steznici te ne ostaju masnice.

Poliklinika Poliderma

Rezultati se, kaže, pokazuju postupno, tjednima nakon tretmana, a najvidljiviji su nakon godinu dana. Promjene su dugotrajno održive, a ovise o kvaliteti kolagena osobe koja se podvrgla tretmanu.

Opis tretmana

Koristi se tanko lasersko vlakno veličine 1/5 milimetra, jedva vidljivo golim okom – što opravdava naziv minimalno invazivnog tretmana. To se tanko lasersko vlakno uvlači pod kožu, gdje pomoću optičke energije trajno uništava masne stanice koje se potom izmokre. Zatim se stvara novo vezivno tkivo, jak efekt pomlađivanja kože i oblikovanja tijela i lica.

Privatni album
dr. Dinko Kalinterna, specijalist dermatovenerolog

Indikacije za Endolift

  • topljenje manjih do srednje velikih
  • masnih nakupina na tijelu
  • oblikovanje lica i tijela
  • korekcija podbratka
  • korekcija vrećica ispod očiju
  • zatezanje kože vrata
  • zatezanje kože nadlaktica
  • oblikovanje stražnjice
  • oblikovanje ‘jahaćih hlača’
  • oblikovanje koljena
  • oblikovanje listova
  • oblikovanje gležnjeva
  • trajno uklanjanje celulita
  • zatezanje viška kože

Prednosti tretmana

  • Potreban je samo jedan tretman
  • Najpreciznija metoda oblikovanja lica i tijela, posebno za male regije
  • Učinkovito topljenje masnih stanica
  • Minimalano vrijeme oporavka

Više o tretmanu saznajte pozivom na 01 4828 961 ili na emal adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Čitajte i:

Regenerativna medicina budućnosti! Vlastito masno tkivo u borbi protiv bora, ožiljaka...

Precizno oblikovanje linije s minimalnim vremenom oporavka: 'Bez znojenja do savršenog tijela'

Mladost iz vlastite krvi! Pomlađivanje krvnom plazmom bezbolno je i brzo rješenje

Neke žene su si učinile strahotu! 'Ljudi imaju nerealna očekivanja, a i podliježu pritisku okoline

Novi osmijeh za manje od 24 sata: Brza metoda koja učinkovito rješava nedostatak zubi

Tehnika koja se dugo čekala: Korigiranje estetskih nedostataka zuba bez prethodnog brušenja cakline'

Linker
11. travanj 2024 01:06