Najteži dani

Nakon što je prije četiri godine prerano izgubila supruga, Tajči je opet slomljeno srce zbog velikog gubitka

Na svojim koncertima duhovne glazbe i kao životna trenerica s američkom adresom pruža utjehu drugima, no sada je i njoj potrebna podrška kako bi opet bila ona stara, kakvu je pamtimo.

Mnogi bi se, da su na mjestu Tatjane Cameron "Tajči" (51), zapitali zašto joj život svako toliko donosi bolne gubitke, ali to nije njezin način nošenja s odlascima voljenih. Poslije smrti supruga Matthewa Camerona koji je 2017. podlegao nepušačkom karcinomu u 47. godini, pjevačica duhovne glazbe, životna trenerica i autorica autobiografije “(Ne)slomljena” izgubila je u Indiani i svekra Waltera "Genea" Camerona. Tužnu vijest objavila je na svojem Instagram profilu uz dva emotikona: ruku sklopljenih u molitvi i slomljenog srca.

Čitajte i: Tajči iskreno o odlasku iz Hrvatske: ‘Znala sam da moram otići - ili ću spasiti život ili me više neće biti‘

Pa ipak, američka pjevačica zagrebačkih korijena uskoro će opet biti ona stara, kakvu je pamtimo i kakva je oduvijek, puna nade u ljepše dane. Njezin životni treninzi danas su utjeha mnogima koji su se tijekom epidemije Covida-19 ili zbog drugih razloga suočili s bolnim odlascima najmilijih, a ona, pak, crpi snagu iz pružanja podrške duhovno potrebitima jer je to, isticala je mnogo puta, njezina životna misija.

Svekra je jako voljela, bio je osoba kojoj se uvijek mogla obratiti kad bi njoj zatrebala utjeha, a u nekim njegovim gestama i riječima kao da bi vidjela svog supruga s kojim je u 18-godišnjem braku dobila sinove Dantea (21), Evana (19) te Blaisa (16). Dečki su danas odrasli, imaju smisla za glazbu i veoma su kreativni. Najstariji studira vizualnu umjetnost na Savannah College of Art and Design, Georgia. Srednji je, pak, upisao arhitekturu na istom koledžu, a najmlađi pohađa drugi razred srednje škole i svira bubnjeve u školskom bendu u Nashvilleu, Tennessee, gdje živi s majkom.

Čitajte i: Tajči s puno emocija čestitala rođendan najvažnijem muškarcu u svom životu

Životnu radost lani joj je vratio glazbenik David Langley, no nije htjela otkriti jesu li prijatelji ili ih vežu dublji osjećaji. Dodala je tek to da je i on, poput nje, prošao kroz bolna iskušenja. Uz voljene sinove zacijelo će joj i on biti utjeha dok tuguje za svekrom kojeg je voljela poput oca.

Linker
20. travanj 2024 13:01