dobroćudni lav

Nasmijavao je cijeli svijet: Hoće li ‘Simpsoni‘ ikad više biti isti bez legendarnog scenarista

Vijest o smrti talentirang pisca Marca Edwarda Wilmorea, koji je godinama nasmijavao publiku putem emisija za koje je pisao, objavio je njegov brat na Twitteru. "Bio je najdobroćudniji i najduhovotiji lav i anđeo kojeg sam poznavao", napisao je ožalošćeni stariji brat preminulog.

Marc Edward Wilmore, američki TV pisac koji je 10 puta bio nominiran za nagradu Emmy preminuo je od komplikacija nakon zaraze virusom Covid-19. Imao je 57 godina.

"Moj dragi brat Marc Edward Wilmore preminuo je sinoć nakon borbe s Covidom-19 i drugim zdravstvenim poteškoćama koje su ga mučile godinama. Bio je najnježniji, najdobroćudniji, najduhovitiji lav i anđeo kojeg sam poznavao. Volim te, mali braco", napisao je Marcov stariji brat Larry na Instagramu i Twitteru.

Ljubav prema komediji pretvorio je u karijeru

Marc Edward Wilmore nakon fakulteta počeo je raditi kao pisac na televiziji, a njegovi su skečevi obilježili tada popularne emisije "In Living Color" (u kojoj je plesala Jennifer Lopez) te "The Tonight Show Starring Jay Leno".

Nakon prvih uspjeha dobio je posao jednog od izvršnih producenata na superpopularnom crtiću "The Simpsons" te animiranoj emisiji "F is for Family".

Linker
25. travanj 2024 10:28