Pukla ljubav

Ne stišava se bura oko priznanja Nine Kraljić da je biseksualna, je li zato prekinula zaruke?

Nakon što je lani objavila da se zaručila za dugogodišnjeg dečka, pobjednica prve sezone glazbenog showa ‘ The Voice‘, koja je 2016. predstavljala Hrvatsku na Euroviziji, sada je otkrila da voli i djevojke

Otkako je 2015. pobijedila u The Voiceu, Nina Kraljić svoju je privatnost "čuvala kao zmija noge" te je mnoge šokiralo njezino priznanje da je biseksualna. Glazbenica iz Lipovljana svoju je seksualnu orijentaciju razotkrila obračunavajući se s hejtericom na društvenim mrežama koja ju je zbog njezinog esktravagantnog imidža nazvala sotonisticom.

U svom podugačkom odgovoru Nina je nesimpatizerki odgovorila da joj se ne mora dopadati njezin izgled, no da joj nitko ne smije nametati pravila. A da bi objasnila svoje stajalište o pravu svakog čovjeka na život kakav želi, išla je i korak dalje te je prozvala neke njezine kolege koji ne služe na primjer LGBT zajednici jer ne žele "izaći iz ormara".

- Znam ih par koji pjevaju pjesme s tekstovima koji nemaju veze s njima osobno (čak ih i ne vole), a često čak ni s njihovom seksualnom orijentacijom te pjesme nemaju veze - napisala je na njezinom Facebooku Nina, koja je svoja razmišljanja završila izjavom da ne razumije zašto to rade.

- U čemu je problem, ja sam otvoreno biseksualna - ustvrdila je pjevačica osebujnog glasa, koja je na Euroviziji u Stockholmu prije pet godina s pjesmom "Lighthouse" ušla među finaliste, a polovinom veljače ponovno će na Dori pokušati osvojiti glasove publike i žirija.

Ninino privatno razotkrivanje naišlo je na brojna odobravanja, međutim, ima i onih koje je njezino otkriće ostavilo bez riječi budući da je do sada već nekoliko puta javno ljubila samo - dečke.

image
Iako se lani zaručila, od svadbe ipak neće biti ništa...
ARHIVA CROPIX

Prije tri godine bila je u vezi s plesačem Vladom Kopčićem s kojim je snimila i spot za pjesmu 'Negdje'. Ljubav je pukla nakon godine i pol, a lanjskog ožujka, uslijed karantene zbog korone, Nina je na svom Instagramu objavila da se zaručila za umjetnika Dorjana Šlogara s kojim je 2019. prvi put prošetala zagrljena na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

- Kad te zaruči frajer u karanteni dok cijeli dan hodaš u pidžami s neopranom kosom, onda je to ljubav. Hvala svima na čestitkama! Evo jedna prije nekog mog nastupa u prikladnoj bijeloj haljinici dok smo još mislili da imamo normalna godišnja doba i živote, plaće i ostalo' - zaljubljeno je tada izjavila Nina Kraljić, koja je, međutim, u 2021. ušla kao slobodna žena.

Pred kraj prošle godine sa svojih je profila izbrisala sve fotografije s dugokosim umjetnikom što je najbolji dokaz da od Ninine najavljivane svadbe neće biti ništa.

Je li razlog završetku ljubavi njezina biseksualnost ili nešto treće, Nina nije otkrila. Kao što nije dala ni naslutiti ima li u ovom trenutku u njezinom životu neka važna žena - što sada mnoge najviše zanima.

Linker
22. travanj 2024 17:02