Neda Ukraden u prostorijama Hit Recordsa u Green Goldu
 Biljana Gaurina / Hanza Media
#ostajemdoma

Neda Ukraden: 'Ne izlazim iz stana, ali nastojim zadržati vedar duh'

Glazbenica Neda Ukraden pridružila se kampanji #ostajemdoma. Javila nam se iz svog doma i otkrila kako provodi dane samoizolacije u koju se sama stavila.

Pjesmu ne zaboravlja ni u ovim teškim vremenima, dapače, ona je jedino što nam nekad ostaje. Pjevačica Neda Ukraden odgovorno se ponaša tijekom epidemije koronavirusa pa nam je otkrila da je samoinicijativno otišla u izolaciju. Odlučila se na taj potez kako bi sačuvala svoje, ali i zdravlje svojih najmilijih. Pridružila se kampanji #ostajemdoma i otkrila nam kako vrijeme provodi ovih dana.

"Evo dragi moji, pozdravljam vas iz samoizolacije u kojoj sam već nekoliko dana, naravno samoinicijativno jer sam vodila računa o svom zdravlju i o zdravlju svojih najbližih. Pitate se vjerojatno kako provodim vrijeme? Pa onako kako moram", istaknula je Neda i otkrila da ne izlazi iz svog stana.

"Ne izlazim iz stana, pridržavam se svih uputa koje nam daju ljudi iz zdravstva i Vlade. Pozdravljam ih ovom prilikom, zahvaljujem im se jer su oni zaista istinski heroji ovoga vremena. Ja nastojim održati vedar duh i da me ne napušta optimizam. Smatram da ćemo iz ovoga izaći zdravi i jaki, solidarni, tako da vama svima upućujem najiskrenije želje da budete ljudi, humani, zdravi i pametni. I da opet kada se susretnemo - zapjevamo", zaključila je Ukraden.

Neda Ukraden: Mladenački izgled održavam iglama, radiovalovima, laserima...

Tijekom dugogodišnje karijere Neda Ukraden proputovala je svijet, odradila niz koncerata i okružena je bivala tisućama ljudi. No, disciplina prije svega pa ova pobornica zdravog načina života ne popušta i sluša nadležne. Poruka je to koju ovih dana svi moramo apsolvirati.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
19. travanj 2024 14:59