Andrej Kramarić

 PRIVATNA ARHIVA
Stigla je djevojčica

Andrej i Mia Kramarić dobili drugo dijete, otkrili su i ime

Naš nogometni reprezentativac i njegova supruga u braku su od 2021., a već imaju sinčića Viktora koji će uskoro navršiti tri godine.

Naš nogometni reprezentativac i njegova supruga u braku su od 2021., a već imaju sinčića Viktora koji će uskoro navršiti tri godine.

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia dobili su kćer, donosi tportal. Naš nogometni reprezentativac koji trenutno igra u Hoffenheimu sa svojom je suprugom dobio djevojčicu, a poznato je i ime. Djevojčici koju je Mia rodila u Zagrebu, a porodu je prisustvovao i sam nogometaš, dali su ime Eva, a kod kuće ih već čeka njihov dvogodišnji sinčić Viktor.

Da je supruga našeg reprezentativca trudna i uskoro treba roditi saznalo se prije nešto više od tjedan dana kada je Andrej na društvenim mrežama objavio njezinu fotografiju. Premda nigdje nije istaknuo kako u njihovu obitelj stiže prinova, Mijin trudnički trbuh jasno je ukazivao na to da će njihov sin uskoro postati stariji brat.

Hrvatski reprezentativac i doktorica veterine vjenčali su se u ožujku 2021. u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu, a na brak su se odlučili nakon četiri godine veze. Njihov susret bio je sudbonosan jer ga je sadašnja supruga, kako je jednom prilikom rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao nam je tada nogometaš.

image

Nogometni reprezentativac vjenčao se s Mijom nakon četverogodišnje veze

RONALD GORSIC/CROPIX CROPIX

Na ljeto 2017., samo godinu dana nakon što je Andrej počeo igrati za njemački klub Hoffenheim, već su zajedno putovali i družili se koliko su im to mogućnosti dozvoljavale. Iako mnoge veze na daljinu završavaju prekidom, s njima to nije bio slučaj te su savršen primjer kako daljina ne mora biti problem u vezi ako se par dovoljno trudi.

image

Andrej Kramarić, supruga Mia i sinčić Viktor

PRIVATNA ARHIVA

U kolovozu 2021. dobili su prvo dijete, sinčića Viktora, a u intervjuu za Gloriju prošle godine, Kramarić je otkrio nekoliko detalja o njihovom obiteljskom životu, ali i dodao da se savršeno snašao u ulozi oca malenom dječaku.

"Moram priznati da uživam u obiteljskom životu. Želio sam biti tata i veselio sam se toj ulozi, ali tek kada dobiješ dijete, kad ga primiš u ruke i shvatiš da to malo biće ovisi o tebi, shvatiš što znači biti roditelj. Svaka minuta s njim je dragocjena i ispunjuje me srećom i ljubavi", rekao nam je Kramarić.

Linker
01. lipanj 2024 09:49