Rihanna

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nakon osam godina

Bez cenzure: Stiže nefiltrirani dokumentarac o Rihannom životu i putu do uspjeha

Samo snimanje se produljilo na šest i pol godina, a razlog je Rihannin perfekcionizam.

Samo snimanje se produljilo na šest i pol godina, a razlog je Rihannin perfekcionizam.

Iza Rihanne je odlična godina - u svibnju je rodila sina, na javnim je pojavljivanjima izgledala zadivljujuće, u rujnu je najavljen njen nastup na ovogodišnjem Super Bowlu 12. veljače, što će joj biti prvi izlazak pred publiku u pet godina, a uskoro ćemo sve što nas o ovoj mega zvijezdi zanima moći pogledati u dokumentarcu koji samo što nije gotov. No, točan datum ovisi o 34-godišnjoj pjevačici.

image

Ovako Rihanna najavljuje nastup na Super Bowlu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Još malo

Projekt se počeo pripremati još 2015. godine, a kako je još tada rekao redatelj Peter Berg, bit će to "nefiltrirani pogled na Rihannin život i na njezin put do statusa globalne ikone". Tri godine kasnije, Berg je izjavio da bi film "mogao biti dovršen", no još ga nema. Najnovija je njegova izjava da je film gotov, ali ništa se neće dogoditi bez Rihanninog "zelenog svjetla", piše Glamour Magazine.

"Čeka se njezino odobrenje. Film je gotov i prodan i spreman za Amazon, ali ona je perfekcionistica, pa nastavljamo dodavati. Nakon šest i pol godina snimanja film je spreman za izlazak, samo još čekamo da Rihanna kaže: ‘Idemo!‘. Ne znam, možda će to biti i desetogodišnji projekt", kaže redatelj.

image

Rihanna neće samu sebe cenzurirati u dokumentarcu

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uranjanje u život mega zvijezde

Berg nije samo redatelj, nego i glumac i producent. Iznenadilo ga je, kaže, kada ga je Rihanna zamolila da upravo on snimi dokumentarac o njoj, jer je svoj opus, u koji spadaju radovi kao što su serija Friday Night Lights ili film Bojni brod (u kojem i Rihanna ima ulogu) ipak "malo muževniji". No, svidjelo mu se što mu je dopustila da "uroni u njezin život, da je promatra u studiju, da prati uspjeh njenog kozmetičkog brenda Fenty Beuty, da je prati i u majčinstvu". Redatelj to smatra obogaćujućim iskustvom i nije mu važno koliko će trajati. A mi se nadamo da ćemo još ove godine uspjeti pogledati Rihannu bez filtriranja.

Linker
23. srpanj 2024 03:59