Brigitte Macron

 BLONDET ELIOT/ABACA/SHUTTERSTOCK
iznenađenje

Brigitte Macron pojavit će se u četvrtoj sezoni serije ‘Emily u Parizu‘

Prva dama Francuske ne krije da je velika obožavateljica Netflixove serije, a svi je jedva čekaju vidjeti u novoj ulozi.

Prva dama Francuske ne krije da je velika obožavateljica Netflixove serije, a svi je jedva čekaju vidjeti u novoj ulozi.

Ovih dana francuska prijestolnica postala je filmski set za Netflixovu seriju ‘‘Emily in Paris‘‘ s Lily Collins u glavnoj ulozi. A 35-godišnja glumica nemalo se iznenadila kada je neki dan među ekipom ugledala prvu damu Francuske koja je razgovarala s glumačkom ekipom i znatiželjno promatrala snimanje, a fotografije je objavio Daily Mail.

Naime, Brigitte Macron velika je obožavateljica serije te je kao i ostali fanovi jedva dočekala snimanje četvrte sezone u kojoj će se pojaviti u cameo ulozi. ‘‘Emily in Paris‘‘ romantična je komedija u kojoj glavna junakinja, Amerikanka Emily u Parizu pronalazi posao iz snova, ali i ljubavne avanture kao i nove prijatelje.

image
STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Prošla sezona završila je prilično šokantno, Camille u posljednjem trenutku otkazuje vjenčanje s Gabrielom, pa fanovi jedva čekaju pogledati nove nastavke. U njima će se pojaviti i Brigitte Macron čiji je lik bio i dio druge epizode prve sezone popularne serije, a vidio se u jednoj kratkoj sceni i to s leđa. "Prava" Brigitte tada se nije pojavila u seriji, no ovog puta vidjet ćemo je u novim nastavcima uz prekrasne snimke Pariza. Na filmski set stigla je u svom klasičnom tamnoplavom blejzeru sa zlatnim gumbima, podružila se s glumcima i pozdravila Lily Collins s kojom se upoznala nakon snimanja prve sezone serije. S obzirom na to da je Macron velika ljubiteljica mode jedva čekamo vidjeti njezina modna izdanja u četvrtoj sezoni Netflixove serije "Emily u Parizu" koja je sa snimanjem službeno započela u siječnju ove godine.

Linker
27. travanj 2024 20:55