Pamela Badžek

 Marko Miščević/ Cropix
Najveća želja

Domaća influencerica potvrdila sretne vijesti fotografijom s Maldiva

Pamela Badžek, mnogima poznatija kao August XVI, šest je mjeseci čuvala slatku tajnu da bi je sad podijelila sa svojih 70 tisuća pratitelja.

Pamela Badžek, mnogima poznatija kao August XVI, šest je mjeseci čuvala slatku tajnu da bi je sad podijelila sa svojih 70 tisuća pratitelja.

Influencerica Pamela Badžek fotografijom s idiličnih Maldiva potvrdila je sumnje svojih pratitelja i objavila da je u šestom mjesecu trudnoće. "Iznenađenje (ili ne). Naša najveća želja i blagoslov. Jedva te čekamo upoznati", napisala je uz fotografiju.

Rođena Dubrovkinja koja živi u Zagrebu jedna je od naših najpoznatijih influencerica koju pratiteljice prate ponajviše zbog modnog stila i beauty savjeta, a iako ne dijeli baš previše privatnog života - ovu je vijest sada već postalo teško skrivati. Pamela se u srpnju 2021. godine udala za partnera Ivana Badžeka, a vjenčanje su, između ostalih, uveličale njezine prijateljice, influencerice Dora Predojević i Jelena Petrović te pjevačica Nika Turković.

Pamela je lani odlučila svoju popularnost na Instagramu iskoristiti za pokretanje novog projekta - vlastite linije odjeće. Tako je u lipnju prošle godine lansirala brend August. u čijoj su se kolekciji pronašli komadi idealni za ljeto - laganih materijala i razigranih printeva.

Linker
08. svibanj 2024 03:41