ROBERTO SCHMIDT/AFP/PROFIMEDIA
Ponosna majka

Jennifer Garner nije mogla suspregnuti suze: Pohvalila se velikim danom u životu kćeri Violet

Njezina 18-godišnja mezimica je maturirala, uskoro kreće na studij, a sve to teško pada glumici jer joj jedno dijete uskoro napušta roditeljsko gnijezdo.

Njezina 18-godišnja mezimica je maturirala, uskoro kreće na studij, a sve to teško pada glumici jer joj jedno dijete uskoro napušta roditeljsko gnijezdo.

Dok su Benu Afflecku očito u prvom planu bračni problemi s Jennifer Lopez, njegova prva supruga Jennifer Garner uživa u uspjesima njihove djece. Naime, njihova najstarija kćer Violet nedavno je maturirala, a ponosna mama podijelila je sreću i i suze radosnice sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Objavila je nekoliko selfija sa suznim očima od onih na samoj maturi svoje kćeri do onih u kuhinji, avionu, vrtu... I ispod svoje objave dobila brojne čestitke svojih slavnih prijatelja od Gwyneth Paltrow, Salme Blair do Julianne Moore i Reese Witherspoon koja joj je napisala: ‘‘ Oh draga... Znam. Napravila si sjajan posao, mama! Imaš moju podršku i šaljem ti puno zagrljaja.‘‘

Velika je to prekretnica za 18-godišnju Violet koja kreće na studij, a nije lako ni njezinoj mami jer joj jedno dijete uskoro napušta roditeljsko gnijezdo. Na Violetinoj maturalnoj promociji nije viđen njezin tata Ben Affleck, no cijela obitelj ujedinila se nekoliko dana ranije u kinu u Santa Monici gdje im se pridružila i Jennifer Lopez.

Nije tajna da je Jennifer Garner super mama koja je ponekad zanemarila i svoj posao kako bi bila uz djecu. Svaku nedjelju odlaze u crkvu, a priuštila im je i odrastanje daleko od svjetla reflektora. Potpora je i srednjoj kćeri koja je se traži u rodnom identitetu pa se od nedavno umjesto Seraphina zove Fin. Klince vozi u školu i iz škole, prisustvuje svim njihovim izvanškolskim aktivnostima, na svim je utakmicama sina Samuela, a najstariju Violet vodila je sa sobom na državničku večeru u Bijelu kuću krajem 2022. u čas francuskog predsjednika Manuela Macrona.

image

Sa Violet je posebno vezana i bliska i nema sumnje da će joj teško pasti njezin odlazak na studij

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A ne samo da je odlična mama već je i prava, vrijedna domaćica. Svaki dan kuha, a svoje recepte rado dijeli na društvenim mrežama. Suvlasnica je brenda dječje hrane Once Upon a Farm koja koristi i povrće s njezine velike bio farme u Oklahomi gdje često radi poljoprivredne poslove.

image

Sa sinom Samuelom i kćeri Violet

BOAZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A ne samo da se brine o svojoj djeci, brine se i o svom bivšem suprugu s kojim je ostala u dobrim odnosima. Naime, upravo ga Garner najviše bodri da spasi poljuljani brak s Jennifer Lopez. Neki dan tako je viđena kako ulazi i nakon nekoliko sati izlazi iz velebne vile u kojoj su zasigurno razgovarali o bračnoj krizi koju prolazi Affleck. Iako je navodno odselio od svoje sadašnje supruge J.Lo i iznajmio kuću u Brentwoodu na njegovoj ruci još uvijek stoji vjenčani prsten što je definitivna potvrda da za njega ovo nije definitivan kraj s Lopez s kojom se ponovno spojio nakon što što se nakon što se razveo od Jennifer Garner. Njih dvoje u braku su proveli 13 godina i dobili troje djece, koju i dalje zajednički odgajaju i skupa donose sve važne odluke za njihovu budućnost, a poznaju se više od dva desetljeća, točnije od snimanja epskog ratnog spektakla "Perl Harbour" na kojem su se 2001. sprijateljili za cijeli život. Garner je pak nakon razvoda svoju ljubavnu sreću pronašla s Johnom Millerom, uspješnim biznismenom, predsjednikom i izvršnim direktorom Cali Groupe.

Linker
16. lipanj 2024 06:15