Ben Affleck i Jennifer Lopezna premijeri dokumentarca ‘This Is Me...Now: A Love Story‘ u veljači 2024.

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Imanje na bubnju

Još jedna potvrda razvoda? Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju svoj velebni dom

Holivudski glumac se iselio iz vile, dok je pop diva otkazala turneju i vratila se u Los Angeles.

Holivudski glumac se iselio iz vile, dok je pop diva otkazala turneju i vratila se u Los Angeles.

Glasine o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka dobile su dodatnu težinu nakon što je u javnost ovog vikenda došao podatak kako je posrednik Santiago Arana iz "The Agency", jedne od najboljih tvrtki specijaliziranih za promet luksuznim nekretninama, preuzeo prodaju njihovog doma na Beverly Hillsu. Da se vila koju su kupili prije godinu dana prodaje, objavljeno je još prošlog tjedna kad ju je na stranicama luksuznih domova dostupnih za kupnju, oglasila agencija Zillow, 1. te 5. lipnja ove godine. Fotografije eksterijera i interijera vile holivudskog para u međuvremenu su uklonjene s te stranice, predstavnik Jennifer Lopez rekao je prošlog tjedna da su te fotografije stare, no 9. lipnja pojavilo se ime ovlaštenog posrednika Santiaga Arane, a navodnu prodaju vodi druga agencija.

image

Dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka oglašen je za prodaju po cijeni od 65 milijuna dolara

NOBYLINE@BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Cijena raskošnog doma holivudskog para je 65 milijuna dolara, a riječ je o posjedu od 6 hektara na osami. Na parceli se nalazi glavna zgrada sa 17 spavaćih soba, tu su i kuća za goste s kućom za čuvare, garaže za 15 automobila te parkiralište za 80 vozila, otvoreni sportski kompleks s košarkaškim igralištem, teretanom i boksačkim ringom. Na imaju se nalazi vanjski bar te bazen impresivne veličine, piše Daily Mail.

U međuvremenu se Ben Affleck iselio iz te vile i za 100.000 dolara mjesečno unajmio dom u Brentwoodu u blizini bivše supruge, Jennifer Garner dok je Jennifer Lopez, navodno, ostala u njihovom domu. Ni jedno nije potvrdilo informaciju koju su još objavili Page Six i Vanity Fair - da prodaju svoj dom. Poznato je da su posjed kupili prošle godine za gotovinu, točnije 60 milijuna dolara, nakon dvogodišnje potrage i razgledavanja oko 80 potencijalnih domova. Bili su već na putu kupiti vilu u okolici Los Angelesa kad se na tržištu pojavilo sadašnje zdanje. Kupovina "varijante A" obustavljena je jer su odlučili kupiti "varijantu B" – vilu iz snova koja se sada, kako se čini, doista prodaje.

image

Ben Affleck u automobilu s kćeri Seraphinom, koja je bila u kinu s Emme, kćeri J. Lo, koju je mama pokupila drugim automobilom

DICAPUA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA DICAPUA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U međuvremenu su oboje viđeni u javnosti s burmama (Ben Affleck je skinuo svoj vjenčani prsten pa ga je vratio). Ali, njihov susret prošlog tjedna, na školskoj košarkaškoj utakmici njegovog sina Samuela, iz braka s Jennifer Garner, prvi nakon što je svijet nedavno obišla vijest da se razvode - djelovao je usiljeno.

Pop diva i dvostruki dobitnik nagrade Oscar zasad ne otkrivaju nakane. Nitko sa sigurnošću ne zna je li braku kraj ili im je sadašnji dom prevelik s obzirom na to da će 16-godišnji blizanci Emme i Maximilian, rođeni u braku J. Lo i latino zvijezde Marca Anthonyja za dvije godine krenuti na studij. Djeca Bena Afflecka i Jennifer Garner također se spremaju napustiti obiteljsko gnijezdo: Violet je napunila osamnaest, mlađa kćer Seraphina ima petnaest i brzo će doći dan kad će "odlepršati" na studij, dok je sin Samuel dvanaestogodišnjak.

image

Jennifer Lopez s vjenčanim prstenom dolazi na večeru u restoran Giorgio Baldi u Santa Monici

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Obožavatelji para navijaju da Jennifer i Ben ostanu zajedno, te se nadaju da se ipak radi o tome da im je tako prostran dom postao opterećenje. Jennifer Lopez objavila je da odustaje od najavljene turneje "This is Me Now" kako bi se posvetila obitelji, ali je i prodaja ulaznica bila razočaravajuća... Je li to pokušaj da spasi brak ili izgovor za poslovni neuspjeh? Ili su razlike kako vide zajednički život tolike da je razvod neminovan? Što god bilo, doznat će se uskoro.

Linker
10. lipanj 2024 14:36