Meghan Markle

 SUZANNE CORDEIRO/AFP/PROFIMEDIA
U posjeti Nigeriji

Meghan Markle otkrila dosad nepoznate detalje o kćeri Lilibet i sinu Archieju

Vojvotkinja od Sussexa trenutačno se s princom Harryjem nalazi u Africi kamo su otputovali povodom obilježavanja desete godišnjice osnutka veteranskih Invictus igara.

Vojvotkinja od Sussexa trenutačno se s princom Harryjem nalazi u Africi kamo su otputovali povodom obilježavanja desete godišnjice osnutka veteranskih Invictus igara.

Meghan Markle otkrila je nekoliko zanimljivih detalja o svojoj djeci, kćeri Lilibet i sinu Archieju tijekom njihovog trenutnog posjeta Nigeriji. Nakon što je princ Harry početkom mjeseca sam otišao u London, na putovanje u Afriku ipak je odlučio povesti svoju suprugu. Naime, par se trenutačno nalazi u Nigeriji kamo su stigli u višednevni posjet na poziv tamošnjeg ministra obrane Alhajia Mohammeda Abubakara Badarua, i to povodom proslave desete obljetnice Invictus igara. Dosad su imali brojne aktivnosti pa su se tako susreli s ranjenim vojnim veteranima i njihovim obiteljima, a također su posjetili i vrtić u nigerijskoj prijestolnici Abuji gdje je vojvotkinja od Sussexa otkrila dosad nepoznate detalje o životu svoje djece. Četrdesetdvogodišnja Markle rekla je da njezina dvogodišnja kći obožava plesanje, ali i da je jako razigrana.

"Omiljena aktivnost moje Lilibet u vrtiću je definitivno plesanje, ona jednostavno obožava svaku aktivnost gdje može skakutati uokolo", rekla je. Isto tako, spomenula je i da njezin petogodišnji sinčić Archie uživa u svim igrama i aktivnostima koje imaju bilo kakve veze s gradnjom.

Meghan i Harry sina Archieja dobili su u svibnju 2019., dok je vojvotkinja drugo dijete, malenu Lilibet rodila u lipnju 2021. Par trenutno živi u luksuznoj vili u Montecitu, šarmantnom gradiću pored Santa Barbare, koju su kupili 2020. Vojvotkinja je na društvenim mrežama nedavno pokazala dio njihovog doma, a kao što je vidljivo iz kratkog isječka koji je objavila, par je kuhinju u potpunosti uredio u klasičnom, rustikalnom stilu, koji između ostaloga uključuje i namještaj od masivnog drva, s voluminoznim oblicima te jednostavnim, isklesanim ukrasima.

Inače, Meghan i Harry navodno su luksuznu deveterosobnu kuću u predjelu Los Angelesa na samoj obali, 2020. godine uzeli na hipotekarni kredit, a stajala ih je preko 14 milijuna dolara, što je i inače uobičajena cijena za luksuzne kuće na lokaciji koju slavni obožavaju.

Linker
13. svibanj 2024 09:59