Eva Longoria

 LOIC VENANCE AFP
PRIZOR ZA PAMĆENJE

Modni dvoboj u Cannesu: Slavna kućanica imala je dostojnu suparnicu na crvenom tepihu

Američka glumica, producentica i redateljica Eva Longoria zablistala je u dugoj dekoltiranoj haljini Elieja Saaba n premijeri filma "Kinds of Kindness" na 77. Filmskom festivalu na Azurnoj obali.

Američka glumica, producentica i redateljica Eva Longoria zablistala je u dugoj dekoltiranoj haljini Elieja Saaba n premijeri filma "Kinds of Kindness" na 77. Filmskom festivalu na Azurnoj obali.

Američka glumica Eva Longoria lani je u Cannesu debitirala kao redateljica filma "Flamin‘ Hot", koji je snimljen prema istinitoj priči o Richardu Montañezu, sinu meksičkih useljenika, podvorniku u tvornici Frito Lay, koji je osmislio recept za novi, ljuti čips i njime spasio tvrtku i brojna radna mjesta svojih kolega kojim je prijetilo gašenje.

image

Američka glumica, producentica i redateljica Eva Longoria promovirala je film "Kinds of Kindness"

CHRISTOPHE SIMON AFP

Ove godine je u Cannes stigla podržati kolege iz filma "Kinds of Kindness", a na crvenom tepihu zablistala je u dekoltiranoj couture haljini dizajnera Elieja Saaba, ukrašenoj kristalima i biserima, u kojoj je privukla sve poglede na crvenom tepihu.

Zanosna 49-godišnja glumica na premijeru filma je stigla u društvu indijske kolegice, glumice Aishwarye Rai Bachchan koja joj je bila dostojna modna suparnica, a sudeći po fotografijama nemoguće je odrediti pobjednicu u njihovom modnom dvoboju koji je obilježio večer u Cannesu.

image

Aishwarya Rai Bachchan i Eva Longoria priredile su prizor za pamćenje

VALERY HACHE AFP
image

Modni dvoboj bez pobjednice: Aishwarya Rai Bachchan i Eva Longoria

LOIC VENANCE AFP
image

Indijska glumica Aishwarya Rai Bachchan i Eva Longoria

ANTONIN THUILLIER AFP

Rođena Teksašanka proslavila se glavnom ulogom u popularnom televizijskom serijalu "Kućanice", već godinama je zaštitno lice kozmetičkog brenda L‘Oréal, te autorica kulinarskih emisija i aktivistica, koja ove godine na rasporedu ima zakazano snimanje čak devet filmskih naslova i televizijskih emisija. Privatno je sreću pronašla tek u zrelim godinama, u svom trećem braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom. Upoznali su se na spoju na slijepo, koji su organizirali njihovi zajednički prijatelji.

image

Eva Longoria proslavila se ulogom u serijalu "Kućanice"

VALERY HACHE AFP

Dodat je na privatnom planu nizala ljubavne neuspjehe. Njezin prvi brak s glumcem Tylerom Christopherom, kojeg je upoznala na setu serije "General Hospital" potrajao je samo dvije godine, a od osam godina mlađeg košarkaša Tonyja Parkera razvela se nakon tri godine kad je napokon progledala i shvatila da živi sa serijskim preljubnikom.

Supruga Josea Eva Longoria naziva najdivnijim suprugom kojeg je mogla zamisliti, a supružnici podižu sina Santiaga Enriquea, koji će u lipnju proslaviti šesti rođendan. Otkako je postala majka Eva Longoria od producentskih kompanija i holivudskih studija traži dopuštenje da je sin prati na snimanjima, a u mnogim intervjuima otkrila je da najviše roditeljskih savjeta dobiva od svoje najbolje prijateljice, dizajnerice Victorije Beckham.

image

Eva Longoria zablistala je u haljini Elieja Saaba iz proljetne 2024. couture kolekcije

CHRISTOPHE SIMON AFP
Linker
13. lipanj 2024 16:32