Talulah Riley and Thomas Brodie-Sangster

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Sretna vijest

Na intimnoj ceremoniji: Vjenčali su se Muskova dvostruka bivša i zvijezda filma "Zapravo ljubav"

Par se zaručio prošle godine nakon dvije godine veze. On je sretnu vijest objavio na Instagramu, a ona preko Twittera (X-a) koji je u vlasništvu njezinog bivšeg supruga.

Par se zaručio prošle godine nakon dvije godine veze. On je sretnu vijest objavio na Instagramu, a ona preko Twittera (X-a) koji je u vlasništvu njezinog bivšeg supruga.

Talulah Riley, inače bivša supruga Elona Muska, u tajnosti se udala za glumca Thomasa Brodieja-Sangstera, najpoznatijeg po ulozi u filmu "Zapravo ljubav". Iako je tamo imao tek 13 godina, danas je ovaj 34-godišnjak odrastao čovjek, a odsad i suprug. On i 38-godišnja britanska glumica koju smo imali prilike gledati u "Westworldu", "Početku" i "Ponosu i predrasudama" na intimnoj su ceremoniji izrekli sudbonosno "da" nakon tri godine veze. Kako donosi britanski The Sun, romantičnoj su ceremoniji prisustvovali samo njihova obitelj i najbliži prijatelji.

image

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster upoznali su se na snimanju 2021., a zaručili dvije godine kasnije

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Talulah i Thomas upoznali su se na snimanju 2021. i ubrzo nakon toga započeli ljubavnu vezu. Premda su mnogi tvrdili kako je samo pitanje vremena kada će njihovoj ljubavi doći kraj, izgleda kako ipak nisu bili u pravu.

I dok je ovo glumcu prvi brak, Talulah je već dva puta bila u braku - i to oba s tajkunom i multimilijarderom Muskom. Prvi put su se vjenčali 2010., a razveli samo dvije godine kasnije. Poslije su shvatili kako osjećaji između njih dvoje nisu u potpunosti nestali pa su se 2013. vjenčali ponovno. Ipak, ni taj brak nije potrajao te je do njihovog konačnog razlaza došlo tri godine kasnije.

image

Glumica je s Elonom Muskom bila u braku čak - dvaput

MATT BARON/BEIMAGES/BEIMAGES/MATT BARON/BEIMAGES/BEIMAGES /

"Razdvojili smo se na nekoliko mjeseci kako bismo vidjeli hoće li nam razdvojenost ponovo probuditi srca, ali nažalost nije", rekao je Musk nakon njihovog drugog, i konačnog, razvoda.

Linker
30. lipanj 2024 12:43