Miriam Rath i Ivan Martinović

 INSTAGRAM
Dan iz snova

Naš rukometni reprezentativac vjenčao se s lijepom Austrijankom, za svoj naljepši dan odabrali su bajkovitu lokaciju

Rukometaš Ivan Martinović i bivša odbojkašica Miriam Rath u vezi su bili šest godina i jedno drugome su najveća podrška.

Rukometaš Ivan Martinović i bivša odbojkašica Miriam Rath u vezi su bili šest godina i jedno drugome su najveća podrška.

Rukometni reprezentativac Ivan Martinović uplovio je u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom partnericom, Austrijankom Miriam Rath, a sretnu vijest supružnici su objavili na društvenim mrežama. "Upravo vjenčani! Civilno vjenčanje 15.6.2024.", napisali su 26-godišnji sportaš i njegova godinu dana mlađa odabranica uz niz fotografija s vjenčanja koje je održano u bajkovitom austrijskom selu Weinort Sooss poznatom po brojnim vinogradima i vinarijama, pa ne čudi što su upravo tu lokaciju odabrali za svoj najvažniji i najljepši dan u životu.

Miriam je blistala u romantičnoj vjenčanici s prorezom i dugačkim velom u kosi, a u rukama je imala buket bijelih ruža. Ivan je odabrao sivo odijelo koje je iskombinirao s bijelom košuljom, crnom klasičnom kravatom i bijelom ružom na reveru. Nakon ceremonije vjenčanja slijedila je zabava, a sudeći prema fotografijama koje su podijelili na Instagramu, potrajala je do ranih jutarnjih sati.

Par je u vezi bio šest godina, a zaručili su se u prosincu prošle godine što je on presretan također podijelio na društvenim mrežama i pokazao zaručnički prsten koji je odabrao za nju. Miriam je Ivanu najveća podrška i prati ga najvažnijim utakmicama, a svijet sporta nije joj nimalo stran s obzirom na to da se bavila odbojkom, no morala je odustati zbog ozljede. Rođena je u Austriji i završila je studij sportskih znanosti na Sveučilištu u Beču, nakon čega se odlučila upisati magisterij javnog zdravstva na Sveučilištu primijenjenih znanosti u Fuldi. Raznolikim aktivnostima tijekom studija stjecala je iskustvo u području promicanja i prevencije zdravlja građana, sudjelovala je u nizu projekata i istraživačkih radova.

image

Miriam i Ivan na rukometnoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva između Španjolske i Austrije

ANTE ČIZMIĆ CROPIX

Trenutačno žive u Njemačkoj gdje Ivan igra za rukometni klub MT Melsungen. On danas slovi i kao jedan od najboljih reprezentativaca, a karijeru je započeo u austrijskom klubu Fivers Margareten u Beču. Od 2019. godine igrao je za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf, kamo je prešao iz VfL Gummersbacha.

Linker
10. srpanj 2024 11:46