Manuela Svorcan

 PRIVATNA ARHIVA
Čestitamo!

Naša radijska voditeljica zaručila se nakon 5 godina veze: "Kod nas je sve bez puno mudrovanja i kalkuliranja"

Manuela Svorcan potvrdila nam je kako se zaručila za partnera s kojim će uskoro proslaviti petu godišnjicu veze.

Manuela Svorcan potvrdila nam je kako se zaručila za partnera s kojim će uskoro proslaviti petu godišnjicu veze.

Radijska voditeljica, glumica i plesačica Manuela Svorcan ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Kako nam je potvrdila, prije nekoliko se dana zaručila za partnera Tomislava s kojim je u vezi gotovo pet godina. "Krajem ove godine će biti pet godina da smo zajedno, ali i da živimo zajedno. Kod nas je nekako sve išlo dosta brzo na početku, bez puno mudrovanja i kalkuliranja", otkrila nam je simpatična Manuela koja priznaje da je njihov susret bio ljubav na prvi pogled.

image

Manuela i njezin zaručnik najviše uživaju u putovanjima

PRIVATNA ARHIVA

"Nas dvoje smo se upoznali u Kulturnom Centru u Mesničkoj, on je tada tamo radio, a meni je to mjesto dugi niz godina bilo mjesto za odmor, ali i posao pa sam puno vremena tamo provodila. Nazovimo to - drugi dnevni boravak. Od tada se puno toga promijenilo, ali eto, nas dvoje smo i dalje tu. Sa sigurnošću mogu reći da je bila ljubav na prvi pogled. Naime, volim kada je dečko zabavan, humorističan i neopterećen. On je ispričao vic koji je meni bio urnebesno smiješan i sve ostalo je povijest", dodala je. Radijsku voditeljicu njezin je partner zaprosio u intimnoj atmosferi, ali da će kleknuti ipak nije očekivala. Barem ne još.

image

Manuelu Svorcan možemo slušati na Anteni Zagreb

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

"Tomi me zaprosio kod kuće, bilo je jako intimno na što sam mu i više nego zahvalna jer, bez obzira na to što se bavim javnim poslom i stalno sam izložena, bitno mi je da neke stvari ostanu samo naše. Kada s nekim živiš i dijeliš apsolutno sve, jasno je da se vidite i u zajedničkoj budućnosti jer ostalo nema ni smisla ako ste pristali biti jedno s drugim, međutim nisam očekivala da će to biti baš tada i na tako "naš" način pa sam bila iznenađena... Ugodno, ali iznenađena. I, naravno, sretna."

image

Tomislav i Manuela proslavit će petu godišnjicu veze krajem ove godine

PRIVATNA ARHIVA

Što se tiče samih planova, Manuela priznaje da su ona i njezin zaručnik vrlo spontani, a tako će izgledati i planiranje svadbe.

"Nemamo još određen datum svadbe, oboje smo spontani pa oko toga ne radimo dramu. Znam da organizacija vjenčanja iziskuje da se stvari dogovore i naprave na vrijeme, ali želimo ići svojim tempom kao i do sada. Osobno sam za manju i intimniju svadbu, htjela bih biti okružena obitelji i prijateljima kojima je stalo do nas i koji nam žele dobro, a sve ostalo će doći kada za to bude vrijeme", rekla nam je Manuela koja nam je pritom otkrila i što najviše voli kod svog partnera.

image

Zaručnik Tomislav iznenadio ju je prosidbom u intimnoj atmosferi

PRIVATNA ARHIVA

"Kod Tomislava najviše volim što je pravi prijatelj, osoba na koju se možeš osloniti, uvijek ima konkretan i racionalan savjet, jako je zabavan, humorističan i uvijek se osjećaš dobro dok s njim razgovaraš... To čak nisu samo moje riječi nego potvrđuju i svi oni koji ga znaju."

O budućnosti ne razmišljaju previše, a ono čemu se raduju u skorije vrijeme jest zajednički godišnji odmor. "Najskoriji zajednički plan nam je ljetni godišnji, sigurno ćemo negdje na more, ali onda i na neko putovanje... Red posla, red zabave, red odmora - to bi bio plan, a kako će to sve izgledati pokazat će vrijeme", govori nam Manuela.

Linker
08. lipanj 2024 17:30