LEV RADIN PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVI DETALJI

Neugodno: Otkriven tajni nadimak kojim osoblje palače naziva Harryja i Meghan

Autor nove knjige o kraljici Elizabeti otkrio je nepoznate detalje o ponašanju kraljevske obitelji i njihovih zaposlenika nakon što su Sussexi otišli u SAD.

Autor nove knjige o kraljici Elizabeti otkrio je nepoznate detalje o ponašanju kraljevske obitelji i njihovih zaposlenika nakon što su Sussexi otišli u SAD.

Britanski mediji objavili su ulomak iz nadolazeće knjige Gylesa Brandetha o pokojnoj britanskoj kraljici Elizabeti, "Elizabeth: Intimate Portrait", koji sadrži zanimljive detalje o odnosu kraljevske obitelji i njihovih zaposlenika prema "odbjeglom" princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle.

Brandeth piše kako se osoblje Palače trgne i promijeni temu svaki put kada se u dvorskim krugovima spomenu imena vojvode i vojvotkinje od Sussexa, te kako ih zovu "osobama koje žive u inozemstvu".

image

Meghan Markle i princ Harry

TOBY MELVILLE AFP

Također, navodi i kako sličan pristup imaju i članovi kraljevske obitelji. Ako im netko spomene Harryja i Meghan, samo se kratko nasmiješe i poruče kako im "žele sve najbolje".

I dok Windsori strepe od izlaska Harryjevih memoara znakovitog naziva "Rezerva", kao i od dokumentarne serije o Sussexima koja 8. prosinca stiže na Netflix, autor spomenute knjige tvrdi kako kraljicu takve stvari nisu brinule. Naime, navodno joj je važnija bila Harryjeva dobrobit nego "te televizijske gluposti".

image

Par živi u Kaliforniji sa sinom Archiejem i kćeri Lilibet

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Piše kako se pokojna vladarica nadala kako će princ u Kaliforniji "stati na noge" i baviti se nečim korisnim te kako je po pitanju kraljevskih drama bila poprilično opuštena. Unatoč tome, čini se kako se napetost između braće ne smanjuje, jer nedavno je potvrđeno kako princ William i princeza Kate neće posjetiti Sussexe za vrijeme svog putovanja u SAD.

Linker
13. srpanj 2024 22:42