Orlando Bloom i Katty Perry

 PROFIMEDIA
Zaljubljen glumac

Orlando Bloom o ljubavi s Katy Perry: "Veza s njom najveća je prilika za moj rast"

Par je zajedno od 2016. godine, a unatoč kratkom prekidu danas su sretniji no ikada, a zajedno imaju i četverogodišnju kćer Daisy Dove.

Par je zajedno od 2016. godine, a unatoč kratkom prekidu danas su sretniji no ikada, a zajedno imaju i četverogodišnju kćer Daisy Dove.

Orlando Bloom i Katy Perry zajedno su već osam godina, a glumac se nedavno u podcastu "On Purpose" osvrnuo na lekcije koje je naučio iz njihovog odnosa. U podcastu je gostovao kako bi promovirao svoju novu seriju na Peacocku "Orlando Bloom: To The Edge", a tom prilikom otvoreno je progovorio i o privatnom životu i otkrio koliko ga je promijenila veza s pjevačicom.

"Mislim da stalno učim otpuštati stvari od sebe jer sve što sam pokušao zadržati, bilo dobro ili loše, nije dobro utjecalo ni na mene ni na nas. Stvarno je teško nastaviti puštati sve i posebno puštati nju. Mislim da kada ste u vezi koja je puna ljubavi i predanosti, želite kontrolirati ili posjedovati osobu, čak jednostavno odbaciti ideje o tome kako bi stvari trebale biti", kazao je Bloom nakon što ga je voditelj upitao od čega je u prošlosti strahovao od odnosa.

image
ETIENNE LAURENT AFP

"Na neki način moja je veza najveća prilika za moj kontinuirani rast i znam da oboje to gledamo tako. Dakle, tako rastemo. Katy me smatra odgovornim i ja se trudim to opravdati", dodao je glumac. Nedavno je govorio i o tome koliko ga Katy podržava u svemu. "U potpunosti podržavamo jedno drugo u svim našim pothvatima. Ali ne mislim da je u potpunosti shvatila što ja radim sve dok me nije vidjela kako dolazim doma s posla pod golemim pritiskom i stresom", kazao je.

Katy Parry je trenutno u žiriju "Američkog idola", a najavila je kako će joj to biti zadnja sezona u showu. Također je govorila o tome kolika joj je četverogodišnja kći Daisy Dove inspiracija u pisanju novih pjesama. "Kad sam je vidjela prvi put, bilo je kao da se konačno pojavila sva ljubav koju sam tražila. Izliječila me i pokazala mi kako ponovno svirati", kazala je pjevačica.

image
ETIENNE LAURENT AFP

Par se prvi put upoznao 2016. na after partyju dodjele Zlatnih globusa, godinu nakon su se nakratko razišli, da bi se na kraju zaručili na Valentinovo 2019. godine. I Katy i malena Daisy imaju kratke uloge u novoj seriji "Orlando Bloom: To The Edge, u kojoj se on upušta u različite avanture.

Linker
16. svibanj 2024 21:46