Rafael Nadal

 PROFIMEDIA
budući tenisač?

Rafael Nadal snimljen u parku s jednogodišnjim sinom, čini se da bi mogao krenuti očevim stopama

Poznati tenisač sina Rafaela dobio je u listopadu 2022. godine sa suprugom Merry Perelló koju je oženio 2019. godine na Mallorci.

Poznati tenisač sina Rafaela dobio je u listopadu 2022. godine sa suprugom Merry Perelló koju je oženio 2019. godine na Mallorci.

Čini se kako bi jednogodišnji sin proslavljenog 37-godišnjeg tenisača Rafaela Nadala mogao krenuti tatinim stopama. Naime, paparazzi su snimili sina proslavljenog španjolskog tenisača, koji također nosi ime Rafael, kako u ruci drži maleni teniski reket dok ga otac drži u naručju u Brisbane parku Australiji. Društvo im je također pravio otac Nadala - Sebastian.

image

Izgleda da maleni Rafael kreće tatinim stopama

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Fotografije su nastale samo nekoliko dana nakon što je dobitnik 22 Grand slama objavio da neće sudjelovati na ovogodišnjem Australian Openu, koji se održava od 14. do 28. siječnja, zbog istegnuća mišića. U objavi na društvenoj mreži X, prije poznatoj kao Twitter, dodao je da će ostati u Španjolskoj kako bi se oporavio od ozljede.

image

Društvo u parku im je pravio otac poznatog tenisača Sebastian Nadal

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Malenog Rafaela, supruga poznatog španjolskog tenisača Merry Perelló rodila je u listopadu 2022. godine u privatnoj klinici na otoku Mallorci gdje obitelj inače i živi. Nadal je Marry upoznao preko svoje sestre Marie Isabel, a romantičnu vezu započeli su 2005. godine kada je njemu bilo 19, a njoj 17 godina. Nakon 14-godišnje veze par se vjenčao 2019. godine na Mallorci na jednom luksuznom imanju.

Inače, Rafael Nadal u zavidnoj karijeri osvojio je, između ostalog, 22 grand slam naslova, samo dva manje od Novaka Đokovića.

Linker
17. svibanj 2024 04:05