SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Prepuštena sebi

Situacija je ozbiljna: Cara Delevingne tone sve dublje, a njene obitelji nema na vidiku

Pokušavaju joj pomoći prijatelji, poput glumice Margot Robbie, ali manekenka ne želi na rehabilitaciju.

Pokušavaju joj pomoći prijatelji, poput glumice Margot Robbie, ali manekenka ne želi na rehabilitaciju.

Čini se da je glumici i manekenki Cari Delevingne sve gore - nije se pojavila ni na vlastitom, važnom događaju u sklopu njujorškog Tjedna mode. Kao jedna od muza Karla Lagerfelda, s umjetničkim direktorom modne kuće Chanel osmislila je unisex kolekciju.

Bio je to jedan od posljednjih projekata na kojem je dizajner radio prije smrti 2019., a kako je kolekcija lansirana ovog mjeseca, manekenka je trebala je doći na event u New Yorku, organiziran u čast velikog dizajnera i njihove suradnje. Ali nije došla, piše Newsweek. Da nije bilo njenih nedavnih šokantnih fotografija u jadnom stanju, mnogi bi joj to zamjerili, no njeni suradnici u Chanelu su zabrinuti.

image

Manekenka i glumica tone sve dublje.

SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Svi koji je poznaju pitaju se što se događa s njom? Carina bliska prijateljica Margot Robbie viđena je kako napušta manekenkin dom u Los Angelesu. Bila je jako zabrinuta i tužna, javlja Page Six. Holivudska glumica i drugi manekenkini prijatelji navodno su organizirali nekoliko intervencija ne bi li je nagovorili na rehabilitaciju.

Situacija je sve ozbiljnija. Poznato je kako je manekenka znala previše popiti, a sada je u pitanju i droga: svi se boje da se nije zakačila za heroin ili još goru kombinaciju alkohola i teških opijata. Cara je, pak, uvjerena, da nema problem.

image

Pandora Delevingne, bivša ovisnica o heroinu s Carinom krsnon kumom, Joan Collins.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ponaša se poput svoje majke, Pandore Delevingne, članice visokog engleskog društva koja se godinama (navodno od svoje 18. godine) bori s ovisnošću o heroinu, kokainu i tko zna čemu. Smatra se da je sada izliječena, ali u opasnosti je njezina kći. Umjesto da se brine za Caru, pušta njezine očajne prijatelje da je izvlače iz problema. U blizini nema ni Carine sestre Poppy. Mnogi se pitaju zašto je vlastita obitelj ignorira?

Linker
03. svibanj 2024 14:12