MATEJ REBERNIšAK, MARKO MIHALJEVIć, MAVOAR PROJECTS
Vesela vijest

Stiže prinova: Izabel i Mateo Kovačić čekaju drugo dijete

Modna dizajnerica i supruga našeg uspješnog nogometaša sretnu je vijest objavila na društvenim mrežama, a čestitke stižu sa svih strana.

Modna dizajnerica i supruga našeg uspješnog nogometaša sretnu je vijest objavila na društvenim mrežama, a čestitke stižu sa svih strana.

Mateo i Izabel Kovačić uskoro će dobiti drugo dijete. Sretnu vijest o skorom dolasku prinove 31-godišnjakinja je pratiteljima otkrila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju na kojoj se istaknuo njezin trudnički trbuščić. Ispod objave odmah su se nanizale lijepe želje njezinih prijatelja, a ovo će poznatom paru biti drugo dijete.

Naime, naš nogometni reprezentativac i njegova supruga u listopadu 2020. dobili su sina Ivana kojem je kum nogometaš Luka Modrić. Fotografije s krštenja dječaka koje je održano u srpnju 2021. u Crkvi sv. Stošije u Zadru naš je nogometaš tada podlijelio na Instagramu, a prvi sakrament sa svojim su obiteljima i prijateljima proslavili u restoranu uz more.

"Slavlje krštenja Ivana s obitelji i prijateljima", napisao je nogometaš i hrvatski reprezentativac u opisu fotografija koje je objavio tri tjedna nakon kršenja sina jedinca. Naslovna fotografija je ona s ponosnim kumom Lukom Modrićem, njegovom suprugom Vanjom te supružnicima Mateom i Izabel, koja je u naručju držala malenog Ivana.

Mateo i Izabel vjenčali su se u lipnju 2017. nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela još 2010. kada su se upoznali u župi u Sesvetskim Selima. Mateo je bio ministrant, a tijekom nedjeljnih misa zaljubio se u vršnjakinju Izabel koja je pjevala u zboru.

image

Izabel i Mateo Kovačić u braku su od 2017.

MARKO TODOROV/CROPIX

U prošlogodišnjem ekskluzivnom intervjuu za Gloriju Glam modna je dizajnerica progovorila o tome kako se snalazi u ulozi majke.

"Sin Ivan je trenutno na prvom mjestu. I meni i Mateu. Baš želim provoditi puno vremena s njim jer osjećam da mu to treba. Uživam ga upoznavati. Kad djeca osjete potrebu za socijalizacijom i uđu u sustav školstva, kao da nam ih ukradu i više nikad nemamo priliku uživati u njima kao kad su mali", rekla je Izabel, a usput i otkrila nekoliko stvari o odnosu s Mateom.

"Mateo i ja se jako dugo poznajemo pa između nas nema barijera, srama, nelagode. Moja mama zna reći da smo mi djeca koja su odlučila ostarjeti zajedno. Imamo te neke sinhronicitetne životne priče. Oboje smo odrastali u inozemstvu i u isto vrijeme smo se vratili u Hrvatsku. Povezao nas je njemački jezik, prilagodba novom okruženju, ljubav prema sportu, iste vrijednosti. Prvo smo bili pravi prijatelji. Kasnije je došla i ljubav. Prijateljstvo se samo produbilo. Uz njega se osjećam potpuno opušteno i istinski svoja. I toj neminovnoj ozbiljnosti koju život ponekad donese, nas dvoje svakodnevno prkosimo dječjom opuštenošću začinjenoj s puno, puno smijeha", rekla je Izabel Kovačić.

Linker
11. lipanj 2024 16:09