SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavovima će pažnju ukrasti netko zgodan, imućan, ali nepouzdan

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 16. do 22. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 16. do 22. svibnja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Svjesni ste da u vašoj vezi treba nešto promijeniti. No, kad se nađete pred odlukama za koje ste sigurni da mogu presudno utjecati na vašu budućnost, morat ćete još malo o svemu razmisliti. POSAO Vaš rad ovisit će o sudjelovanju ili odobrenju drugih ljudi. To će vam smanjiti teret odgovornost, ali i probuditi strah da bi vas netko mogao zamijeniti. Trebat će vam potpora kolega. KUŠNJA TJEDNA Na početku tjedna osjetit ćete da vam nedostaje snage i elana da se nosite s izazovima koji su pred vama. PRILIKA TJEDNA U nedjelju ćete slobodnije izražavati osjećaje i imati više inicijative u ljubavi.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Preplavit će vas nježni osjećaji prema novom suradniku. Ushićeni zbog toga što ste napokon pronašli srodnu dušu, veselit ćete se malim stvarima i biti tolerantniji prema bližnjima. POSAO Pokušat ćete pronaći više zadovoljstva i smisla u onome što radite. Vodit ćete više računa o svojim intimnim željama, kao i o pojedincima kojima ste okruženi u poslovnoj areni. PRILIKA TJEDNA Ako vas okolnosti natjeraju na promjene, ne žalite za onim što je bilo.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi neizvjesnost, strast i skrivanje emocija. Imat ćete jaku potrebu da se svidite drugima. Pažnju će vam ukrasti netko tko je zgodan, imućan, ali i prilično nepouzdan. POSAO Promjene će se dogoditi kad najmanje očekujete. Nove okolnosti zahtijevaju strpljenje i veću fleksibilnost. Uprava će postaviti pravila u kojima se nećete najbolje snaći. PRILIKA TJEDNA Odjeća u kojoj izgledate atraktivno i seksi u nedjelju će vam podići raspoloženje.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Povoljne ljubavne promjene uljepšat će vam tjedan. Pokazat će se da vaši lijepi planovi nisu bili samo kule u oblacima. Voljena osoba obasut će vas pažnjom i nježnošću. POSAO Spretno ćete baratati različitim zadacima, lako zadobiti podršku nadređenih i pozitivno utjecati na kolege. Namjeravate li šopingirati, u utorak možete ostvariti značajne pogodnosti. PRILIKA TJEDNA Ne zanemarujte društveni i kulturni život – očekuju vas zanimljive stvari.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Proradit će vam crv sumnje pa ćete razmišljati o lošim stvarima koje se mogu dogoditi. Provjeravat ćete partnera i analizirati svaku sitnicu. Samci će se naći na pragu opasne avanture. POSAO Umorit će vas putovanja, dugi pregovori i zahtjevni poslovi. Morat ćete se odreći dijela slobodnog vremena, no zato ćete kasnije biti nagrađeni zavidnim rezultatima. PRILIKA TJEDNA Postoji li netko tko vam crpi energiju, a ništa ne daje, čas je da mu okrenete leđa.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Kad pomislite da ste riješili jedan problem, pojavit će se novi. Nećete vjerovati partnerovim riječima, a vaše neprestane kritike poremetit će krhki sklad koji je vladao između vas. POSAO Trudit ćete se usmjeriti misli i energiju na karijeru i obveze, no ljubavna i društvena zbivanja previše će vas zaokupiti. Krajem tjedna koncentracija će vam biti nešto bolja. PRILIKA TJEDNA Budete li morali izabrati između dvije ljubavne ponude, poslušajte intuiciju.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša nova simpatija bit će puna šarma i privlačnosti, no nedostajat će vam smjelosti da joj otvoreno pristupite. Emocije ćete skrivati iza maske prijateljstva. U subotu ćete se dobro zabaviti. POSAO Naći ćete se na meti kritika, posebice ako volite gledati što drugi rade i miješati se u njihova posla. Mogli biste biti upleteni u skandal na radnom mjestu, i to zato što poznajete ključne aktere. PRILIKA TJEDNA Imate li problema sa srcem, povedite više računa o zdravlju i kondiciji.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete biti tamo gdje se događaju zanimljive stvari i što sadržajnije provesti svaki dan. Ako ste odnedavno u vezi, uživat ćete s partnerom i u erotskim igrama i u verbalnoj komunikaciji. POSAO Pokušat ćete se izboriti za bolju poziciju ne obazirući se na suradnike koji smatraju da imaju prednost zbog radnog iskustva. Budite oprezni prilikom razgovora s rodbinom oko novca. PRILIKA TJEDNA Otvaraju vam se mogućnosti da povećate prihode na račun svog talenta.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Bit ćete previše osjetljivi i svaki će vam problem izgledati veći nego što jest. Krivo tumačenje partnerovih riječi i postupaka moglo bi dovesti do sukoba s njim ili članovima obitelji. POSAO Na početku tjedna mnogo toga polazit će vam od ruke, za razliku od utorka kad je moguće kašnjenje i odugovlačenje. Prepirat ćete se s kolegama oko dodatnih zaduženja. PRILIKA TJEDNA Oslobodite li maštu, stvorit ćete odjevne kombinacije koje će i drugi kopirati.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Privrženi partneru i zajedničkim ciljevima, bit ćete se spremni prilagoditi. Samci će preispitivati osjećaje prema bivšoj ljubavi razmatrajući mogućnost ponovnog zbližavanja. POSAO Izloženi ste proturječnim informacijama, no zadržat ćete stabilnost i jasne ciljeve. Odlukom koju donesete krajem tjedna, naročito ako je vezana uz inozemstvo, otvorit ćete novo poglavlje. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna upoznat ćete pojedince koji će vam ubrzati ostvarenje planova.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete potrebu za ljubavnom idilom, ali i želju za uzbudljivim provodom i flertom pa ćete često biti napeti. Obiteljska situacija ovisit će o tome kako ćete se vi postaviti. POSAO Prihvatit ćete posao koji donosi bolju plaću, ali zahtijeva više odgovornosti i rada. U početku se nećete žaliti, no kako vrijeme bude prolazilo, bit će vam sve napornije raditi. PRILIKA TJEDNA U nedjelju ćete upoznati osobu koja će vas privući izgledom i stavom.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Jasnim i jednostavnim potezima koji poboljšavaju erotski sklad oduševit ćete partnera. Ako ste solo, osjećate da ste spremni za novi ljubavni početak; prošlost će izgubiti kontrolu nad vama. POSAO Moguć je priljev novca koji će vas potaknuti na nova ulaganja. Tražite li posao, budite uporni. Bit ćete komunikativni i s lakoćom uvjeriti druge da podrže vaše prijedloge. PRILIKA TJEDNA Pohvalite li partnerovo ljubavno umijeće, oduševit će vas porast njegove energije.

Linker
16. svibanj 2024 12:24