A SIMPLE FAVOR, from left, Blake Lively, Henry Golding, 2018. ph: Peter Iovino. ?Lionsgate/courtesy Everett Collection

 EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ribe će privući tajanstvena osoba, Vage će usporavati njihova neodlučnost

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. do 29. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. do 29. svibnja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Sve oko vas miriše na ljubav, a vi ste spremni na novi početak. Preplavljeni osjećajima i nadahnuti zanosnim Venerinim vibracijama potaknut ćete nesvakidašnji slijed događaja u smjeru romanse. POSAO Rad na novim projektima dat će prve plodove. Uvjerit ćete se u prednosti suradnje i razmjene ideja. Zanimat će vas zarada od hobija, uvođenje novih tehnologija te bavljenje kreativnim radom. KUŠNJA TJEDNA Misli će vam neprestano vrludati, no početkom tjedna vrlo je važno da se dobro usredotočite na obaveze. PRILIKA TJEDNA Maštovitim eksperimentima i strastvenim izljevima ljubavi obogatite svoju erotsku sferu.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Svjesni ste da je dvostruki život naporan za vašu psihičku stabilnost, no teško ćete se othrvati porivu da kušate zabranjeno voće. Obiteljski problemi kvarit će vam uživanje u ljubavnim igricama. POSAO Potreba da opterećujete druge svojim zahtjevima i nedostatak fleksibilnosti pokazat će se kao velike prepreke za ekipni rad. Trebat ćete odstupiti od nekih zacrtanih planova. PRILIKA TJEDNA Pronađite vrijeme za posjet kozmetičkom salonu ili wellness centru.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kolega ili znanac pokazivat će veliku naklonost prema vama. To će goditi vašoj taštini, no nećete biti spremni na velike promjene. Ako ste vezani brakom, ustrajat ćete na svojim željama. POSAO Mašta će vam raditi punom parom, a radni sati većinom brzo prolaziti. Uz malo poticaja, jedno poznanstvo može se pretvoriti u izuzetno kvalitetnu i plodnu suradnju. PRILIKA TJEDNA U petak biste preko prijatelja i suradnika mogli upoznati budućeg partnera.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Osjećajni nered i različiti pritisci vode vas u kaotične situacije. Nađete li se pred iskušenjem, teško ćete mu odoljeti. U delikatnim trenucima pomoći će vam vraćanje u prošlost. POSAO Vaša upornost udružena sa strpljivošću te vještina upravljanja vlastitom energijom mogu dati dobre rezultate u svim aktivnostima. Problem će biti u povećanoj nervozi. PRILIKA TJEDNA Osvježite garderobu trendovskim detaljima ili od starog napravite novo.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Brojne obaveze krast će vam slobodno vrijeme, a vaš izabranik neće uvijek imati razumijevanja i strpljenja za vas. Samce će ugodno iznenaditi poruka tajnog obožavatelja. POSAO Vaše oklijevanje i neodlučnost prilično će vas usporavati. Više ćete se posvećivati svom unutarnjem svijetu i privatnom životu nego se upuštati u borbu za bolju poslovnu poziciju. PRILIKA TJEDNA Dobra organizacija pomoći će vam da se manje umarate i lakše ostvarite planove.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Bit ćete nemirni i emocionalno nesigurni. Neobuzdanost i posesivnost koje ćete teško kontrolirati predstavljat će velike prepreke u izgradnji priželjkivanog ljubavnog odnosa. POSAO Vaši rezultati ovisit će o drugima, a koliko god to htjeli, nećete moći utjecati na njihove odluke. Bude li vam ponuđen novi posao, uzmite neko vrijeme za razmišljanje. Ne brzajte. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna povedite više računa o prehrani, izgledu, zdravlju i tjelesnoj formi.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Potreba za uzbuđenjima i novim erotskim podražajima može se negativno odraziti na vašu vezu. Prisutnost partnera neće vas spriječiti da koketirate s atraktivnim pojedincima. POSAO Prinuđeni ste se nadmetati i dokazivati svoje sposobnosti pazeći da pritom ne izazovete zavist kod suradnika. Poželjno je da svoje planove krijete od znatiželjnih ušiju. PRILIKA TJEDNA Mogli biste pronaći srodnu dušu na putovanju te društvenom događanju.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Marsove vibracije će se nepovoljno odraziti na vaš erotski život. Ako je vaš izabranik prokockao sve prilike koje ste mu dali, predložit ćete mu da svatko krene svojim putem. POSAO Prihvatit ćete neke promjene jer ćete u njima vidjeti priliku. Potrebno vam je strpljenje da biste napredovali, ali vaši su ciljevi jasni pa znate zbog čega trpite neke neugodnosti. PRILIKA TJEDNA Ako imate dobre ideje i spretne ruke, iskoristite ih za dodatnu zaradu

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Očekuje vas obilje ugodnih iskustava. Zauzeti će poboljšati odnos s partnerom, dok bi samci mogli završiti u zagrljaju osobe koja im se sviđa. Nemojte zanemariti obiteljske obaveze. POSAO Otvaraju vam se novi putovi za uspjeh i napredovanje, morate samo reagirati na pravi način. Vaše će zamisli pasti na plodno tlo samo ako ih pažljivo razradite i dobro predstavite drugima. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pružit će vam se prilika da poboljšate obiteljske odnose.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Između vas i partnera bit će i žučnih svađa i strastvenih pomirenja. Ako ste samac, privući će vas tajanstvena osoba. Ukaže li vam dovoljno pažnje, pohitat ćete joj u zagrljaj. POSAO Bit ćete prilično tromi i kratki s energijom. Nećete imati snage ni volje nadmetati se za dobre rezultate. U ponedjeljak biste mogli dobiti neočekivanog saveznika. PRILIKA TJEDNA Porazgovarajte s partnerom na miran način ne osvrćući se na grijehe prošlosti.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mogli biste se upustiti u vezu s pustolovnom osobom, no to vas neće zabrinjavati. Monotonija će vam biti gora - čim događaji postanu predvidljivi, redovno poduzimate promjene. POSAO Lako ćete pronalaziti prave riječi i dobro procjenjivati sugovornike. Ako zatomite egoistične porive, krajem tjedna mogli biste postići zapažene rezultate u sportu i ekipnom radu. PRILIKA TJEDNA Odvojite malo vremena za bliske rođake - pozovite ih na ručak ili večeru.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Težit ćete skladnom ljubavnom i obiteljskom životu. Puno će vam značiti spokojni intimni trenuci s partnerom, a mnogi će biti zabavljeni zajedničkim imovinskim aktivnostima. POSAO Smjelo ćete iznositi svoje prijedloge i smišljati nove strategije. Poboljšanje na materijalnom planu omogućuje vam da ostvarite ciljeve koji su vam do jučer bili previsoki. PRILIKA TJEDNA Shvaćanje situacije u kojoj se nalazite pomoći će vam da svladate prepreke

Linker
24. svibanj 2024 10:13