AMAZON/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Vage će srljati u rizik, a Ribe će doći u iskušenje da obnove staru ljubav

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 9. do 15. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 9. do 15. svibnja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Mogli biste se upustiti u sentimentalnu vezu s pojedincem kojeg dugo poznajete. Pokazat će se da je to partner s kojim možete o svemu razgovarati i koji razumije vaše intimne potrebe. POSAO Optimistično ćete gledati na svoju poslovnu i financijsku budućnost. Rad s inozemnim partnerima ili posao vezan uz državne institucije može vam postati novi izvor zarade. KUŠNJA TJEDNA Zavidnici će vas izazivati da bi se tješili zbog vlastitih promašaja, ali neće vam moći nauditi. PRILIKA TJEDNA U subotu organizirajte zabavu na koju ćete pozvati one koje niste dugo vidjeli.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Društveni i kulturni život bit će vam važan, no predstavljat će i kamen spoticanja u vezi. Bude li vaš izabranik većinom neraspoložen za izlaske i druženje, zahladit ćete odnos. POSAO Novac će vam kliziti kroz prste, posebno ako se niste mnogo pomučili da ga dobijete. Druga polovina tjedna donosi promjene koje bi se mogle odraziti i na vašu financijsku situaciju. PRILIKA TJEDNA Oduprite se struji koja vas vuče u osrednjost, posebice ako imate što pokazati.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Djelovat ćete pomalo tajnovito i distancirano. Zavodit ćete tiho, ali odlučno. Taktika u kojoj ćete se pridržavati pravila da neke stvari trebate zadržati za sebe pokazat će se kao pun pogodak. POSAO Osjećat ćete zasićenje poslom i međuljudskim odnosima, posebice početkom tjedna. Nailazit ćete na pojedince koji će vas shvaćati nedovoljno ozbiljno i to će vas oneraspoložiti. PRILIKA TJEDNA U nedjelju se posvetite sebi. Razmazite se nečim što dugo priželjkujete.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Porast poslovnih i obiteljskih obaveza neće vam dopustiti da uživate s partnerom. Nakon što se uvjerite da je on unatoč tome dobro raspoložen, zapljusnut će vas val sumnje i ljubomore. POSAO Iako ćete katkad djelovati samodopadno, mnogo ćete polagati na međuljudske odnose na radnom mjestu. Druženjem izvan radnog vremena približit ćete se pojedinim kolegama. PRILIKA TJEDNA Odreknete li se loših navika, pozitivno ćete utjecati na svoje zdravlje.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Slučajni susret prodrmat će vaše osjećaje. Bit ćete uvjereni da ste pronašli srodnu dušu. Ako ste zauzeti, drukčije ćete gledati na probleme nastojeći više uživati u malim stvarima. POSAO Prštat ćete energijom i kreativnošću, a ono što napravite imat će pozitivnog odjeka i na druga životna područja. Vjerovat ćete da vaše aktivnosti i nastojanja imaju dobre izglede u budućnosti. PRILIKA TJEDNA Vikend vam donosi ugodna iznenađenja vezana uz ljubav i zabavu.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Mogli biste tražiti teži izlaz iz problema ili srljati u rizik, a bit će i dana kada ni sami nećete znati što želite. U vama će se voditi borba između ljubavne prošlosti i sadašnjosti. POSAO Oslabljena koncentracija i neslaganje s kolegama naelektrizirat će radni ugođaj. No, ako se usredotočite na pravi problem, neće se dogoditi ništa što nećete moći bezbolno sanirati. PRILIKA TJEDNA U srijedu pronađite tihi kutak u kojem ćete dovesti u red svoje misli.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Označit ćete partnera kao glavnog krivca za obiteljske i druge probleme. Ako ste samac, nerazjašnjeni odnosi iz bliske prošlosti otežavat će vam novi ljubavni početak. POSAO Nećete biti posebno aktivni, a obiteljski problemi ometat će vas i u obavljanju rutinskih zadataka. Ne uspijete li se malo odmoriti preko vikenda, krajem tjedna mogli biste češće griješiti. PRILIKA TJEDNA Usmjerite se na pojedince uz koje se dobro osjećate i pokažite im koliko vam znače.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Htjeli biste što ljepše i sadržajnije provesti vrijeme. Možda ćete tražiti od partnera više nego što dajete, no on vam neće zamjeriti. Začinit ćete strašću zajedničke trenutke. POSAO Koncentracija će vam biti dobra pa se možete nadati lakšem obavljanju zadataka. Bit ćete mentalno jaki pa ako vam se netko usudi suprotstaviti, odustat će kad osjeti snagu vaše volje. PRILIKA TJEDNA Upoznavanje novih ljudi bit će najbolji lijek za napete živce i bijeg od svakodnevice.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera će naglasiti vaš šarm. Odašiljat ćete strastvene i snažne impulse prema nekome tko je naizgled nezainteresiran. Otvoreno ćete zavoditi i bez predrasuda se upustiti u avanturu. POSAO Bit ćete snalažljivi i lukavi, no kao poslovni partner ili suradnik primat ćete kritike. Drugima će smetati vaša tvrdoglavost. Budete li se inatili, nećete se maknuti s mrtve točke. PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna povedite više računa o željama i osjećajima bliskih ljudi.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV Niste sigurni da je vaš partner onaj s kojim želite provesti cijeli život, a moguće je i da vam netko drugi bude zanimljiviji od njega. Članovi obitelji mogli bi dodatno zamrsiti situaciju. POSAO Potreba za pravednim rješenjima tjera vas da glasno izražavate nezadovoljstvo i otvoreno ukazujete na nepravilnosti i kršenje zakona. Pronaći ćete istomišljenike. PRILIKA TJEDNA Odijevajte kako vam se sviđa, bez obzira je li to u skladu s modnim trendovima.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Doći ćete u iskušenje da obnovite staru ljubav, a možda ćete se naći između dvije osobe koje vas podjednako privlače. Unatoč tome što vaša situacija neće biti jasna, dobro ćete se osjećati. POSAO Susretat ćete se s odugovlačenjima, no to vas neće pokolebati. Bavite li se poslovima vezanima za investiranje, trgovinu i turizam, možete se nadati dobrim rezultatima. PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna posvetite se kreativnom izražavanju. Dajte mašti na volju.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osvojiti pojedinca koji vam se sviđa neće vam predstavljati problem, već zadržati pozornost samo na njemu. Bit će previše uzbudljivih situacija i prilika za flert kojima ćete teško odoljeti. POSAO Preko prijatelja, suradnika i ortaka dolaze vam lijepa iskustva, ali i velika iskušenja. Početkom tjedna doći ćete u kontakt s pojedincima koji će vam ukazati na nove mogućnosti. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna vješto ćete iskoristiti posebne pogodnosti pri kupovini.

Linker
09. svibanj 2024 09:24