Hailey Bieber

 WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Što želi jesti?

Uskoro će postati majka: Hailey Bieber otkrila za čime najviše žudi u trudnoći

Žudnja za točno određenim okusima, koliko god drugima bili neobični, jedna je od osobina trudnica koju je iskusila i supruga Justin Biebera.

Žudnja za točno određenim okusima, koliko god drugima bili neobični, jedna je od osobina trudnica koju je iskusila i supruga Justin Biebera.

Otkako je nedavno otkrila da će joj se uskoro ostvariti najveća želja i da će postati majka sve što Hailey Bieber objavi o trudnoći izazove neviđen interes. Čini se da njezinih 52.2 milijuna pratitelja ne može dočekati novi detalj o tome kako manekenka i supruga Justina Biebera, proživljava trudnoću s njihovom prvom bebom. Budućoj mami već se vidi trudnički trbuščić, a sudeći po novim objavama i ona sama oduševljena je "malim čudom" u svom tijelu i neminovnim promjenama. Pa ipak, jedno je čitati i informirati se o trudnoći dok je osobno iskustvo nešto drugo. Da je iskusila razliku, pokazala je u nedavnoj objavi u kojoj je otkrila što joj je trenutno najveća trudnička želja?

image

Justin i Hailey Bieber na nedavnoj obnovi bračnih zavjeta kad su otkrili da će postati roditelji

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Radi se, naime, o specifičnoj situaciji u kojoj buduće mame čeznu za određenim okusom, katkad nesvakidašnjim kombinacijama namirnica. Hailey Bieber za sada je unutar uobičajenih okvira. Jede zdravo i pritom si priušti okuse koje joj tijelo traži: trenutačno najviše žudi za jajima na integralnom tostu s kiselim krastavcima i ljutim umakom. "I ne, ne smijete mi suditi!!", napisala je u opisu fotografije na svom Instagram Storyju koja prikazuje njezinu besprijekorno manikiranu ruku kako drži mali sendvič s jajima.

image

Sretnu vijest popratio je i Muzej voštanih figura Madame Tussauds u Londonu

JONATHAN HORDLE/SHUTTERSTOCK

Ciljala je na činjenicu da bi se na temu te trudničke želje mogla razviti žustra rasprava među fanovima kojima je to u redu ili misle da bi trebala jesti nešto drugo. Buduće mame uvijek su u pravu, što god htjele jesti, pa ne čudi da se ne želi opravdavati zašto uz kisele krastavce, čestu trudničku želju i prijeko potrebne proteine, uživa i u paprenom okusu gotovog umaka. Osnivačica linije "Rhode skin" imat će još trudničkih želja: igranje okusima je, čini se, tek počelo.

Linker
21. srpanj 2024 06:38