ELEGANTNA I UNIKATNA

Otkrivamo fantastičan model dječjih kolica koji je osvojio i poznate mame poput Marijane Batinić i Katherine Heigl

Dječja kolica pravi su spas u nebrojenim prilikama i najbolji prijatelj dok su djeca najmanja, ali nerijetko se roditelji nađu u situaciji da ne znaju od kuda bi krenuli kod odabira i kupovine.

Prvenstvena nit vodilja kod kupovine dječjih kolica trebaju biti njihova funkcionalnost i kvaliteta. Kod kvalitete provjerite najvažnije faktore, a to su jednostavnost sklapanja, njihovu težinu i same amortizere. Iako zvuči kao da kupujete automobil, priča je dosta jednostavna, posebice s ponudom najnovije linije koju predstavlja nizozemska tvrtka Joolz i njihov model Day plus.

Ne samo da ćete uz ova kolica dobiti kvalitetan proizvod, već ih možete prilagoditi i vlastitom modnom izričaju.

Vjerujemo da vas je već sada ovaj pristup osvojio na prvu, ali Joolz je također svjestan i svih važnosti očuvanja okoliša za generacije koje ostavljamo za sobom te je svoja pakiranja prilagodio za nove uloge. Nakon što lijepo složite kolica, poigrajte se sa svojim djetetom te od kutije složite kućicu za ptice, kartonski avion za igru ili životinjice za dekoraciju u dječjoj sobici. Također, iz same tvrtke će za svaku Joolz bebu posaditi drvce u Joolz Birth Forest u Kolumbiji.

Najnoviji model Joolz Day plus dječjih kolica s lakoćom će se uklopiti u svaki lifestyle roditelja. Zahvaljujući laganim kotačima, prostranoj košari i udobnom sjedalu, s ovim kolicima možete krenuti u nabavku namirnica, duge šetnje, a i jednostavna su za korištenje na malo izazovnijim površinama.

No, krenimo ispočetka. Joolz Day Plus imaju prostranu košaru opremljenu zračnim madracem s dodatnim jastučićem koja nudi više udobnosti. Navlaka košare može se otvoriti zatvaračem, a transparentna mrežica omogućuje prozračivanje te služi i kao poticaj djetetu za istraživanje okoline. Veliki krović s UPF50+ zaštitom štiti vaše dijete od sunca, a produljivi krović nudi još više ugodne sjene.

Sjedalo u kolicima se može namjestiti u šest različitih položaja, tri u smjeru vožnje i tri u smjeru okrenutom prema roditelju. Naravno, sjedalo je moguće prilagođavati od sigurnosnih pojaseve do naslona za noge i kolica se bez problema prilagođavaju rastu djeteta. Također, položaj sjedala je visok što omogućava jednostavno uzimanje djeteta u naručje, bez saginjanja., a u određenim situacijama sjedalo u visini stola može služiti i kao prijenosna stolica za hranjenje.

Ovakav suvremeni pristup i funkcionalnost kolica prepoznale su i brojne poznate mame poput Marijane Batinić, Edite Misirić Vrkljan, ali i holivudskih slatkica kao što su Katherine Heigl i Carey Mulligan. Stoga, odaberite najbolje za svoje dijete i iživajte u bezbrižnom djetinjstvu i ne zaboravite! Od datuma kupovine, u roku od 6 mjeseci, registrirajte se na Internet stranici register.joolz.com kako biste ostvarili doživotnu garanciju na Joolz Day Plus kolica. Ostalu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a korisne savjete i aktivnosti Baby Centra možete pratiti i na Instagram profilu.

Darujemo vrhunska JOOLZ kolica!
U suradnji s Baby Centerom Hrvatska imate mogućnost osvojiti kolica koja obožavaju i poznate mame! Zapratite Gloria profil na Instagramu, uključite se u NN kreativnim komentarom i čekajte 28. 9. 2020. kad proglašavamo dobitnike. Sretno!

Linker
05. travanj 2024 10:04