Jani Ugrin
Rasplakat će vas

'Ovo je moj glas protiv nepravde': Severina se na podršci i ljubavi fanovima zahvalila posebnim videom

Izvedba najveće prošlogodišnje hit balade 'Rođeno moje' u Areni Zagreb izgledala je zaista fascinantno. Iako je u privatnom životu proživljavala pravu dramu, pjevačica je koncert odradila maestralno, a trenutke pune radosti i tuge sa tog spektakularnog događaja ovjekovječila je samo za svoje obožavatelje.

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pjevačica – Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom 'The Magic Tour', koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njezinom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana, jest činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Jani Ugrin

Jani Ugrin

Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu. A pjesma 'Rođeno moje' bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da netko tko je bio povrijeđen bude dobro. To nije bio pljesak, to je bilo navijanje, tuga pomiješana sa snagom i ljubavi publike.

Jani Ugrin

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i osobnom porukom:

"Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od srca!“, poručila im je.

Čitajte i:

Konačno zajedno: Severina podijelila zajedničku fotografiju sa sinom kojeg (pre)dugo nije vidjela

Severina nagradu posvetila sinu Aleksandru, a i ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže

Poznate majke izvan sebe su zbog Severine: 'Sram ga može biti!'

Severina nakon uhićenja: 'Nisu mi dali da vidim sina više od mjesec dana'

Linker
22. studeni 2022 18:17