Pamela Ramljak na ljeto će postati majka djevojčice koju će, nada se, donijeti na svijet slobodan od korone.
 Matej Dokić
#Ostajemdoma

Pamela Ramljak: 'Nadam se da će sve ovo proći do mog poroda'

Jedna od najpametnijih stvari koju u ovo vrijeme možete napraviti jest ostati doma. Da, ponekad zna biti dosadno, ali zagrebačka pjevačica za Gloria.hr otkrila je genijalan način zabave. Sve što vam treba jest internet i grupica prijatelja.

Zagrebačka pjevačica Pamela Ramljak, kao i svi ostali koji brinu o svom zdravlju i zdravlju onih oko sebe, u ova krizna vremena ostaje kod kuće sa suprugom Mladenom i sinom Antunom. Pjevačica se pritom mora posebno čuvati jer će na ljeto u obitelj stići prinova! Naime, njenoj obitelji pridružit će se djevojčica.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter


Pronašla je način kako "ubiti" dosadu

Vrijeme u samoizolaciji, kaže, krati mnogim aktivnostima - od igranja sa sinom do kuhanja, ali joj, baš kao i svima, nedostaje društvo, gužva, slavlje... "Jako sam društvena osoba i u biti mi najteže pada samoća. Lijepo je ponekad, ali sada mi je već dosta", požalila se, dodavši da joj itekako zna biti dosadno, ali se trudi zabaviti koliko može i to zahvaljujući blagodatima tehnike i interneta.

Ipak, s prijateljima i obitelji se redovito čuje. "Bar to imamo pa sam puno više na telefonu nego inače. Razgovaramo i gledamo se preko video poziva, kuhamo i gledamo emisije "na daljinu" te, naravno, sve komentiramo", otkriva.

Tu i tamo, kaže, sina odvede u šetnju kako bi udahnuli malo svježeg zraka i upili nešto vitamina D, ali pritom paze da izbjegavaju ljude.

"Kada curica bude dolazila na svijet, nadam se samo da će sve biti u normali i da ćemo moći živjeti kao i prije. Voljela bih da moj suprug bude sa mnom jer sada pratnja ne može uopće ući u bolnicu", kaže Pamela te dodaje kako joj definitivno nije svejedno, ali razmišlja pozitivno.

Linker
18. travanj 2024 08:22