ležeran za vikend

Plenković u izdanju u kojem ga skoro nikad ne viđamo! Premijera ovako najčešće viđa samo njegova obitelj

Iako bi ovu subotu mogao nazvati radnom, Andrej Plenković dao je naznačiti da je vikend - i to tako što si je dao oduška prilikom konferencije za medije - koju je održao nakon sastanka u Banskim dvorima.

Premijer Andrej Plenković današnju je konferenciju za medije u Banskim dvorima održao nakon sastanka o pripremi Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. te Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. U društvu ministara Vilija Beroša i Davora Božinovića, premijer je izjavu za medije ovog puta dao u ležernom izdanju.

image
Premijer je vikend odlučio odraditi u nešto ležernijem izdanju.
BORIS KOVACEV/CROPIX

Iako smo ga naviknuli gledati u odijelima, ovog puta Plenković je odabrao sportsko izdanje - i to majicu belgijskog brenda Bouvy.

Mornarsko plava majica iz Polo Rugby kolekcije spomenutog brenda koštala je 150 eura, odnosno nešto više od 1100 kuna. Sportska majica na leđima nosi broj 32, a premijer ju je, iako se češće nosi otkopčana, za potrebe konferencije odlučio zakopčati. Iako mu je odijevanje uvelike definirano poslom kojim se bavi, Plenkoviću odlično pristaju nešto ležernija izdanja, u kakvima ga najčešće možemo vidjeti dok gradom šeće u društvu svoje obitelji.

Čitajte i:

Neodoljivi nasljednici Andreja Plenkovića! Njegov kolega objavio novu fotografiju premijerove djece

Premijer Plenković napravio presedan! Rijetki prizori iz obiteljskog doma raznježili sve

Najljepše je u tatinom naručju: Andrej Plenković sa sinom u šetnji

Linker
15. travanj 2024 22:32