Getty Images
Tragični gubitak

Preminula supruga Johna Travolte: 'Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti'

Kelly Preston otišla je u 58. godini života. Glumica i supruga Johna Travolte borila se s opakom bolešću dvije godine, no za to je malo tko znao. Odlučila se boriti u tajnosti, daleko od očiju znatiželjne javnost. Potresnu vijest potvrdio je slomljeni glumac.

Glumica Kelly Preston preminula je u 58. godini života. Supruga Johna Travolte otišla je nakon dvije godine borbe s rakom dojke. Bitku je vodila u tajnosti, daleko od očiju javnosti pa su tek rijetki znali da je Kelly teško bolesna.

Tužnu vijest na Instagramu je potvrdio sam Travolta, rekavši da će uzeti neko vrijeme za djecu i sebe te ga neko vrijeme nećemo vidjeti javno.

Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke.

"Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih. Njezinu ljubav i život nikada nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako na neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane", napisao je Travolta.

Glasnogovornik obitelji je za magazin People izjavio da je Kelly preminula u jutarnjim satima 12. srpnja 2020.

"U jutarnjim satima 12. srpnja 2020., obožavana supruga i majka Kelly Preston preminula je nakon dvogodišnje bitke s rakom dojke. Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti, neko vrijeme se podvrgavala medicinskim postupcima, uz podršku najbliže obitelji i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala je sve što je dotaknula. Njena obitelj moli javnost da razumije da im treba privatnosti u ovim trenucima", izjavio je glasnogovornik.

JETT TRAVOLTA, the 16-year-old son of actors JOHN TRAVOLTA and KELLY PRESTON, died at their vacation home in the Bahamas, after apparently hitting his head in the bathtub. He reportedly had a history of seizures. PICTURED: JOHN TRAVOLTA and KELLY PRESTON with daughter ELLA BLEU and son JETT in undated family photo.,Image: 28863327, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: f27 / Zuma Press / Profimedia
f27 / Zuma Press / Profimedia
Sin Jett preminuo je u 16. godini života, a obitelj se nikad nije do kraja oporavila od odlaska voljenog dječaka.

Kelly Preston i John Travolta u braku su proveli 29 godina tijekom kojih su dobili troje djece. Obiteljsku tragediju, gubitak sina Jetta, koji je preminuo 2009. godine, Kelly i John teško su podnijeli, no držali su se čvrsto zajedno i nekako uspjeli nakon njegove smrti krenuti dalje.

Kelly Preston, John Travolta   *** Local Caption *** 1989, Experts, The, Die Experten,Image: 378643004, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie. Im Falle anderer Verwendungen, kontaktieren Sie uns bitte. For other uses, please contact us., Model Release: no, Credit line: IFA Film / United Archives / Profimedia
IFA Film / United Archives / Profimedia
Travolta i Kelly Preston upoznali su se krajem osamdesetih i otad su nerazdvojni. Zajedno su prošli i kroz najteže životne situacije.

Velika ljubav trajala je više od 30 godina

Kelly Preston rođena je 13. listopada 1962. godine na Havajima. Tijekom glumačke karijere pojavila se u više od 60 filmova i serija, a među najpoznatijima je hit 'Jerry Maguire'. Glumila je u filmovima 'SpaceCamp' (1986), 'Twins' (1988), 'Jerry Maguire' (1996) i 'For Love of the Gam'e (1999). Posljednju ulogu odigrala je 2018. godine u filmu 'Gotti', u kojem je utjelovila ulogu Marije Gotti, supruge mafijaša Johna Gottija. Njega je glumio Travolta.

Prije negoli je postala supruga slavnog glumca, Kelly je bila u vezi s Georgeom Clooneyjem, a zaručena je neko vrijeme bila i s Charliejem Sheenom.

Supruga Johna Travoltu je upoznala 1987. godine, a vjenčali su se 1991. godine.

Čitajte i:

Tužna obljetnica za Johna Travoltu: 'Bio je moje sve, naučio me kako bezuvjetno voljeti'

John Travolta sa suprugom i djecom prvi put na crvenom tepihu 9 godina nakon smrti sina

Linker
18. travanj 2024 05:15