KAO DA JE BILO JUČER

17 godina ljubavi: Emotivna Bojana Gregorić Vejzović otkrila svoju kartu za sreću

Zagrebačka glumica u emotivnom fotoalbumu prisjetila se najvažnijih trenutaka iz braka s Enesom Vejzovićem s kojim se vjenčala prije 17 godina.

Crveno srce i svega četiri riječi "Moja karta za sreću" bili su dovoljni zagrebačkoj glumici Bojani Gregorić Vejzović da rezimira 17 godina braka s kolegom Enesom Vejzovićom, s kojim odgaja sina Raula i kćer Zoe, te tvori jedan od najskladnijih parova na našoj sceni.

image

Supružnici s kćerkom Zoe i sinom Raulom 2019.

DARKO TOMAS/CROPIX

Povodom sedamnaeste godišnjice braka glumica je prelistala svoj fotoalbum i sa svojim pratiteljima na instagramu podijelila najljepše uspomene. Osim obitelji na fotografijama posebno mjesto ima njezin svekar Fadil Vejzović, proslavljeni hrvatski slikar, koji je jesenas preminuo nakon duge bitke s teškom bolesti.

Dirljivu posvetu Bojana je pripremila i legendarnom kolegi Predragu Vušoviću - Pređi, od kojeg smo se oprostili 2011., a s kojim su ona i Enes podijelili mnoge nezaboravne trenutke u anasmblu zagrebačkog Dramskog kazališta Gavella.
Bojana i Enes upoznali su se 2003. na probama Gavelline predstavi ‘Popcorn‘, a svoju su ljubav pokušali sakriti od javnosti.

image

Bojana Gregorić Vejzović slavi 17. godišnjicu braka

NERA SIMIC CROPIX

Sve se otkrilo kad je na novinarsko pitanje jesu li njih dvoje u vezi Enes samo uzdahnuo i rekao da ne može ništa komentirati, te dodao telefon Bojani.

Bojana često naglašava da je Enes čovjek njezinog života. Tako je lani povodom godišnjice braka objavila status "Moj početak i kraj", a za Enesov rođendan supruga je prozvala "svojim fatalnim čovjekom kojeg je upoznala na fatalnoj predstavi".

image

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

NERA SIMIC CROPIX
Linker
10. travanj 2024 10:42