STUDIO ŠEĆERLAMA
SLAVE U ŠPANJOLSKOJ

5 godina je prošlo od vjenčanja Maje Šuput, prisjetili smo se kako je blistala u raskošnoj vjenčanici

Popularna pjevačica i poduzetnik zaljubili su se 2017., vjenčali u svibnju 2019., a dvije godine kasnije rodio im se i sinčić Bloom koji je postao središte njihovih života.

Popularna pjevačica i poduzetnik zaljubili su se 2017., vjenčali u svibnju 2019., a dvije godine kasnije rodio im se i sinčić Bloom koji je postao središte njihovih života.

Maja Šuput i njezina obitelj ovih dana uistinu imaju mnogo razloga za slavlje. Naša poznata pjevačica i inače je poznata po tome da obožava putovanja, a ovog je puta sa suprugom Nenadom Tatarinovim i trogodišnjim sinčićem Bloomom otputovala u Španjolsku kako bi proslavili Nenadov rođendan, ali i petu godišnjicu braka. "U posljednjih par dana proslavili smo 5. godišnjicu braka, tatin rođendan i tri godine i dva mjeseca otkako imamo najvećeg veseljaka s nama", napisala je Maja uz nekoliko obiteljskih fotografija s putovanja.

Pjevačica je u objavama na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko videa i fotografija na kojima se vidi kako ona i njezina obitelj posljednjih dana uživaju, a najsretniji je upravo maleni Bloom koji i inače sa svojim roditeljima uživa na putovanjima. Inače, Maja i Nenad upoznali su se 2017., a 44-godišnja pjevačica je vijest o njihovoj ljubavi javnosti otkrila u studenom te iste godine. Nakon samo pet mjeseci veze, Nenad ju je zaprosio prilikom posjete Maldivima, a u bračnu su luku upolovili u svibnju 2019. godine.

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, Maja je otkrila nekoliko zanimljivih detalja o samoj svadbi pa je tako otkrila da je na slavlju bilo samo 60 uzvanika, ali je zato u izvedbi svih njezinih ideja sudjelovalo čak sedamdeset ljudi, koji su četiri dana slagali svadbeni šator, sjenicu za vjenčanje, razglas, tepihe, bar za koktele... Isto tako, kada je slala pozivnice, pjevačica je svima je napomenula da je to party isključivo "za odrasle", uz objašnjenje kako želi da se njezini prijatelji taj dan zabavljaju, a ne da moraju trčkarati za svojom djecom.

image

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

STUDIO ŠEĆERLAMA

Priznala je i kako je, premda to isprva nije planirala, na svojoj svadbi ipak zapjevala. "Premda sam se zaklela sebi, nebu i svim živima i mrtvima da neću pjevati na vlastitoj svadbi, ipak sam popustila. Doduše, samo pjesmu ‘Lopove‘, na kojoj je inzistirao moj muž pa smo je otpjevali u duetu. Tulum je potrajao do šest ujutro i iako smo se planirali sutradan prijepodne rastati uz opušteno druženje pokraj bazena, nije nam uspjelo. Okupljanje je počelo uz pjenušac i ples, potom smo se zbog kiše preselili uz unutarnji bazen, palo je i kupanje, a nas 15 najupornijih ponovno smo zatulumarili do šest ujutro", rekla nam je.

image

Maju je do mladoženje i matičarke dopratila majka Danica

STUDIO ŠEĆERLAMA

Tada je priznala i da nikada nije bila jedna od onih koje maštaju o danu vjenčanja. "Kao djevojčica nisam maštala o vlastitom vjenčanju, niti se zamišljala kako u raskošnoj vjenčanici hodam prema svojem princu. Po tom pitanju nisam tipično žensko. Da se mene pitalo, vjenčala bih se u Las Vegasu s Elvisom Presleyjem i Marilyn Monroe kao kumovima, no moji prijatelji nikada mi ne bi oprostili da je ta zabava prošla bez njih", rekla je Maja prije pet godina kada je otkrila i da je maksimalno skratila sam obred.

image

Maja Šuput nosila je vjenčanicu koju je dizajnirao Marko Grubnić

STUDIO ŠEĆERLAMA

"Ceremonija je na moje inzistiranje bila najkraća na svijetu; trajala je samo sedam minuta. Neno mi je na prst stavio predivan prsten izrađen prema njegovoj zamisli u talijanskoj draguljarnici Pomellato. A onda je uslijedilo iznenađenje za mojeg dragog. Naime, dogo - vorili smo se da on neće nositi vjenčani prsten jer se ni meni ni njemu taj detalj ne sviđa na muškarcima, ali ja sam se ipak u posljednji čas predomislila. Samo tri dana prije vjenčanja otišla sam sa svojom kumom Lanom Čermak Gadža u jednu zlatarnicu i kupila prsten. I kada je on mislio da je ceremonija gotova, ja sam rekla - čekaj malo. Lana mi je dodala prsten, a on je zbunje - no pitao - što je ovo, pa nismo se tako dogovorili... Uglavnom, nije ga još skinuo s prsta", priznala je tada, a prsten je i dalje na ruci njezinog supruga - pet godina kasnije.

image

Obitelj često zajedno putuje

PRIVATNI ALBUM

Dvije godine nakon vjenčanja par je dobio sinčića Blooma, a pjevačica nam je nedavno otkrila i kako se snalazi u ulozi mame. Iako u istoj neizmjerno uživa, priznala je kako joj jedna stvar kao roditelju ipak užasno ide na živce.

"Majčinstvo je u meni probudilo tonu emocija. Plačem zbog svega, sva djeca su mi neodoljivo slatka, ali i stalno se brinem. Od svega mi upravo ta briga najviše ide na živce."

Linker
17. svibanj 2024 16:34