IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
NEMA PREDAJE

Adriana Lima sasvim iskreno: ‘Treći porod u četrdesetoj me uništio, svaki dan je nova borba‘

Brazilski supermodel i Viktorijina anđelica otkrila je da nakon rođenja sinčića Cyana Lime muku muči s tijelom i promjenama.

Brazilski supermodel i Viktorijina anđelica otkrila je da nakon rođenja sinčića Cyana Lime muku muči s tijelom i promjenama.

U kolovozu lanjske godine je rodila treće dijete, a siničića Cyana Limu dobila je u vezi s filmskim producentom Andreom Lemmersom. No, porod u četerdestoj je Adrianu Limu, brazilskog topmodela i po općem mišljenju jednu od najljepših žena na svijetu, kako sama kaže, uništio i svaki dan otada za nju predstavlja novu borbu s kilogramima.

Povodom lansiranja parfema Heavenly, čije je zaštitno lice i ponovne suradnje s brendom Victoria‘s Secret, Viktorijina anđelica s najdužim stažem - bila je njihov model gotovo dva desetljeća, dala je ekskluzivni intervju časopisu People u kojem je progovorila o novim izazovima s kojima se morala suočiti nakon rođenja sinčića Cyana.

image

Adriana Lima muku muči s kilogramim

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram podsjećati da moram prihvatiti svoje novo tijelo. Ali i učiniti sve što mogu da ga čim prije dovedem u red. Osjećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vježbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom tijelu u četrdesetima. I to je u redu, jer tijelo u različitoj životnoj dobi reagira različito na iste podražaje", kaže Adriana Lima, koja iz braka sa srpskim NBA košarkašem Markom Jarićem ima kćeri Siennu i Valentinu.

image

Valentina Lima Jarić, Adriana Lima, Andre Lemmers i Sienna Lima Jarić na premijeri predstave Cirque du Soleila u Los Angelesu u ožujku

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Valentina je 12-godišnjakinja, a Sienna 9-godišnjakinja, ali su obje jako zainteresirane za modu. Njima je to još uvijek samo igra, ali ima dana kad žele odabrati moj styling za izlazak, a najluđi njihov prijedlog bio je da me one našminkaju", izjavila je Adriana Lima.

image

Na Svjetskom prvenstvu u Katru nosila je reviju u Dohi

BALKIS PRESS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Da čeka treće dijete objavila je u svojoj prvoj objavi na TikToku što se smatra jednim od najboljih otvaranja profila na toj društvenoj mreži, a u trudnoći je Adriana Lima koristia svaku priliku da pokaže koliko uživa u drugom stanju. Trudnički trbuh hrabro je pokazala na crvenom tepihu u Cannesu lanjske godine, a u izazovnoj trudničkoj modnoj kombinaciji pojavila se i na promociji mini serijala "The Offer" u Los Angelesu.

image

Adriana Lima u Cannesu lani

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Atraktivna trudnica crvenim je tepihom prošetala u večernjoj haljini koja je imala duboki dekolte, a prorez se s lijeve strane protezao gotovo do struka. "Adriana i u visokoj trudnoći izgleda senzacionalno", izvjestili su svjetski mediji, a to je bila najbolja reklama za serijal koji je uz ostale producirao njezin partner i otac njezinog trećeg djeteta

Linker
27. travanj 2024 04:08