Modna zvijezda

Amal Clooney izazvala pomutnju na crvenom tepihu: Komplimenti pljušte na račun sjajne haljine

Uspješna odvjetnica i supruga holivudske zvijezde Georga Clooneya početkom ovoga tjedna bila je posebna gošća na dobrotvornoj večeri na kojoj su se okupile brojne svjetske zvijezde.

Tradicionalna humanitarna priredba Prince's Trust Awards, čiji je pokrovitelj budući britanski kralj princ Charles, održana je jučer u londonskom Theatre Royal Drury Lane. Među slavnim uzvanicima bile su zvijezde poput glumice iz serijala Bridgerton Phoebe Dynevor, no kraljica crvenog tepiha bila je supruga glumca Georga Clooneya. Ugledna odvjetnica Amal Clooney za ovu je priliku odjenula crvenu haljinu od svile s cvjetnim uzorkom koja je pratila njezinu liniju.

image

Gospođa Clooney dobro zna da su ovoga proljeća haljine "posute" cvijećem veliki trend.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prema mišljenju modnih urednika Amal je s izborom haljine na londonske ulice donijela dašak Hollywooda, a mnogi su se raspisali i o zavidnoj liniji ove 44-godišnjakinje koja je majka petogodišnjih blizanaca.

I za odabir modnih dodatak Amal je dobila čistu peticu: uz haljinu kojom je naglasila gola ramena, iskombinirala je bijele salonke i clutch torbicu u istoj boji. Ženstvene haljine s cvjetnim dezenom i inače su čest izbor gospođe Clooney koju je na gala događanje u čast mladih talentiranih ljudi umjesto supruga ovoga puta pratila majka.

image

Na humanitarnoj večeri na kojoj je Amal bila modna zvijezda, princ Charles je dodijeljivao priznanja talentiranim mladim ljudima .

ARTHUR EDWARDS-THE SUN/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: MODNO NEPOGREŠIVA: AMAL CLOONEY DOBRO STOJE I CASUAL KOMBINACIJE, BAŠ NAS JE IZNENADILA!

Linker
18. travanj 2024 10:53