Amal Clooney održala je govor

 SHUTTERSTOCK
SPECIJALNA GOŠĆA

Amal Clooney u Madridu oduševila odjevnom kombinacijom, ali i porukom koju je poslala svijetu

Britanska odvjetnica libanonskog podrijetla gorljiva je aktivistica za zaštitu ljudskih prava, a u Madridu je bila specijalna gošća na konferenciji "We Choose Earth".

Britanska odvjetnica libanonskog podrijetla gorljiva je aktivistica za zaštitu ljudskih prava, a u Madridu je bila specijalna gošća na konferenciji "We Choose Earth".

Znala je da će je u Madridu na konferenciji "We Choose Earth" (Biramo Zemlju) svi slušati, ali i gledati, pa je zbog toga 45-godišnja Amal Clooney, britanska odvjetnica libanskog podrijetla i aktivistica za ljudska prava, odabrala zapaženu modnu kombinaciju.

U španjolsku metropolu stigla je s kosom friziranom u obliku disko kovrča, u zlatnom, dekoltiranom satenskom kombinezonu, strukiranom u obliku mašne, koji je uparila s prozirnim stiletto salonkama sa zlatnom petom i vrhom s potpisom Gianvita Rossija. Riječ je o njegovom legendarnom modelu Plexi za koje talijanski dizajner cipela tvrdi kako je savršena kombinacija modernosti i elegancije.

image

Oduševila je disko kovrčama i odabirom zlatnog kombinezona

SHUTTERSTOCK

Peta i vrh cipele, naime, napravljeni su od zlatne lakirane kože, a ostatak od prozirnog PVC materijala, a dojam upotpunjuje visoka tanka potpetica od 10,5 centimetara koja vizualno produžuje nogu i figuru.

Styling je upotpunila naušnicama od ružičastog zlata te Cartierovom narukvicom, a u svom govoru naglasila je važnost održivog razvoja, ublažavanju drastičnih posljedica klimatskih promjena, što je preduvjet za našu budućnost na Zemlji, a većinu govora posvetila je gorućoj temi globalne borbe za pravednost i zaštitu ljudskih prava.

image

Amal Clooney bila je specijalna gošća konferencije ‘We Choose the Earth‘

SHUTTERSTOCK

Da je Amal Clooney izvrsna, elaborirana i vrlo sugestivna govornica znaju svi koji su ikada slušali njezine govore, a to je i preduvjet njezinog uspjeha kao lobistice koja nikad ne odustaje od zacrtanih ciljeva.

image

Amal Clooney u Madridu

SHUTTERSTOCK

To zna i njezin suprug George Clooney kojeg je nekoliko puta odvratila od sklapanja lukrativnih ugovora s tvrtkama koje dolaze ili su povezane s vladama koje krša ljudska prava, a umjesto da se naljuti što u jednom danu nije zaradio 35 milijuna dolara koliko mu je, primjerice, nudila neimenovana zrakoplovna kompanija, 60-godišnji holivudski velikan je na kraju svojoj dragoj zahvaljivao i hvalio je na sva usta. To može samo Amal Clooney.

Linker
27. travanj 2024 12:55