U problemima je?

Amber Heard ulovili kako traži što će kupiti u dućanu s jeftinom odjećom

Glumica je za NBC ponovila ‘klevetničke‘ tvrdnje o zlostavljanju zbog kojih ju je Johnny Depp tužio i pobijedio na sudu svjesna da bi ponovno mogao učiniti isto, a njegovi fanovi zasuli su je uvredama

Poslije prošlotjednog eksplozivnog intervjua za televizijsku emisiju "Dateline", Amber Heard priprema se za potez kojim bi joj Johnny Depp mogao zagorčiti život.

Svjesna da si više ne može priuštiti životni stil kakav je imala prije suđenja u Virginiji, pojavila se sa sestrom Whitney Henriquez u dućanu odjećom po prihvatljivim cijenama. Pregledavala je ponudu odjevena u široke traperice i bijelu košulju, trudila se ignorirati pozornost ostalih kupaca koji kao da su se naslađivali činjenicom da sada mora paziti na svaki novčić, a neki su je i fotografirali.

image

Amber Heard snimljena je kako razgledava ponudu u dućanu s pristupačnim cijenama.

MICHAEL REYNOLDS/AFP/PROFIMEDIA

Kako je presuda u korist bivšeg supruga koji ju je tužio zbog klevete narušila njezinu vjerodostojnost i naštetila karijeri (zvijezda franšize "Aquaman" zasad nema novih ponuda za snimanje), pred njom su teška vremena. Zbog intervjua koji je prošlog petka dala NBC-jevoj novinarki Savannah Guthrie, mogla bi si dodatno zakomplicirati život.

Ponovila je tvrdnje da ju je bivši suprug psihički i tjelesno zlostavljao. I rekla kako se užasava pričanja svoje strane priče jer se svaki put kad javno govori o tome, suočava s mržnjom i uvredama Deppovih fanova na društvenim mrežama. Unatoč svemu tvrdi kako ne žali zbog javnog iznošenja onog što smatra istinom i čega će se dosljedno držati dok je živa.

Odbačene bilješke

"Znam da najstrašnija stvar za svakoga tko govori o seksualnom nasilju kad mu ne vjeruju, kad ga se naziva lažljivcem i ponižava", rekla je glumica.

Svjesna je da nije "idealna žrtva", puna je mana i slabosti kao bilo koje ljudsko biće, ali ne odstupa od tvrdnji o zlostavljanju. Budući da ih je porota na sudu u Virginiji proglasila klevetom, Depp možda bi je mogao opet tužiti zbog rečenog u NBC-jevoj emisiji?

U novom istupu Amber Heard priložila je bilješke svog psihoterapeuta o tome kako ju je, među ostalim, glumac "udario, bacio na zid i prijetio da će je ubiti". Međutim, sutkinja na suđenju u Virginiji odbacila je bilješke kao "rekla-kazala" i zabranila njenom pravnom timu da ih uvrste među dokaze.

Čitajte i: Deppovi obožavatelji ipak nisu uspjeli izbaciti Amber Heard iz Aquamana, ponovo će glumiti uz Momou

Sad je na potezu Johnny Depp: hoće li ovršiti bankovni račun bivše supruge jer ju je dužna 8,3 milijuna dolara (kojih nema) ili je ponovno tužiti zbog klevete u emisiji NBC-ja? Čini se da glumac još uvijek odvaguje što napraviti.

Njegovi obožavatelji ne oklijevaju. Zbog prošlotjednog istupa, glumicu franšize "Aquaman" obasuli su novim uvredama i prijetnjama, tvrde da neće stati dok je ne unište.

Linker
20. travanj 2024 10:38