DVA TJEDNA MAGIJE

Anita Dujić objavila fotografiju nakon poroda: "Divljenje tijelu koje je svašta prošlo"

Dizajnerica nakita i bivša manekenka dva tjedna nakon rođenja kćerkice Elle Skye objavila je svoju fotogofrafiju bez filtera i zaradila brojne komplimente i čestitke.

Dizajnerica nakita i bivša manekenka, 38-godišnja Anita Dujić Broadfoot na svom Instagram Storyju objavila je fotografiju na kojoj pokazuje svoje tijelo dva tjedna nakon poroda i to "bez filtera i gluposti", kako je napisala.

"Dva tjedna poslije poroda i moje iskreno divljenje ovom tijelu koje je svašta prošlo, donijelo dvije bebice na svijet i čarobno je, bez ikakvih filtera i gluposti", napisala je Anita na fotografiji i dodala: "Dva tjedna čiste magije. Nema riječi koje mogu opisati sreću i zahvalnost koje osjećam". Ponosna mama dviju kćeri malenu Ellu Skye rodila je 10. travnja drugo dijete, a sa škotskim filmašem Duncanom Brodadfootom odgaja i četverogodišnju kćer Lily. "Kao da nisi nedavno rodila", "Savršena kao uvijek", "Bravo", "Čestitke mami", napisale su joj prtatiteljice na toj društvenoj mreži, a u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju uoči poroda otkrila je kako su se njezinoj starijoj kćeri ostvarile sve želje, jer ona oduvijek želi samo i isključivo seku.

image
INSTAGRAM

"Kaže da ako dobijemo bracu, vraćamo ga. Valjda se nakon tri rođaka i najboljeg prijatelja Oskara poželjela ženskog društva", otkrila je tada uz osmijeh 38-godišnja dizajnerica nakita Juno. Druga djevojčica stigla je nakon dvije godine braka sa škotskim filmašem Duncanom Broadfootom, kojeg je upoznala na snimanju megahita "Mamma Mia" 2017. na Visu.

image

Sestre Lily i Ella Skye

INSTAGRAM

Anita je u intervjuu prije nekoliko mjeseci otkrila i da se ne može požaliti na trudnoću jer sve ide svojim tijekom, osim što je ona četiri godine starija. "Više grintam, a i leđa sve manje podnose teret. Ali izgurat ću, nema toga što mi žene ne možemo kad hoćemo", poručila je tada i priznala kako je sada, za drugo dijete, "možda malo mudrija, pripremljenija - ako je to uopće moguće".

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

"S prvim djetetom ne znaš što te snašlo, sve učiš ispočetka i sve ti je novo, a mnoge te situacije naprosto zateknu. Uz Lily sam mnogo naučila o sebi i pročitala dosta literature na temu odgoja i prvih godina djetetova života pa vjerujem da ću sada biti malčice bolja - u smislu razumijevanja, strpljenja, pristupa", izjavila je Anita i tada otkrila kako su Duncan i ona poprilično opušteni roditelji.

image

Mama sa starijom kćeri Lily

NEJA MARKIčEVIć/ CROPIX

"Dobro, ja sam možda malo stroža, ali to je u odgoju i potrebno. Meni je bilo najteže pobijediti sebe samu, one konvencionalne metode s kojima smo odrastali i koje su zapravo jako tvrde. Morala sam se riješiti mnogih pravila, moranja i ograničenja. Još učim i radim na sebi i našem odnosu, ali to zapravo nikad ne prestaje. Učimo, usvajamo, griješimo, ispravljamo i onda s vremenom rastemo. Zajedno. I to je najljepše. Meni je važno da je Lily sretno, bezbrižno i otvoreno dijete, da razgovaramo o svemu. Kod nas nema tabua, a Duncan i ja imamo samo jednu ambiciju - da od nje stvorimo dobrog čovjeka", kazala je prije nekoliko mjeseci Anita kojoj je u novi dom u koji se njezina obitelj nedavno preselila stigla još jedna mezimica.

Linker
20. travanj 2024 01:49