TRUDNIČKI DNEVNIK

Antonija Mišura Sandrić otkrila nam kad bi trebala roditi te oko čega se sa suprugom Markom nikako ne može složiti

Otkako je šibenska košarkašica podijelila vijest da će se njezina mala obitelj povećati za još jednog člana, mnogi s pozornošću prate drugo stanje najljepše domaće sportašice. Sretna trudnica s Glorijom.hr podijelila je detalje njezinog „trudničkog dnevnika”.

Drugo dijete popularne Šibenčanke i njezinog supruga Marka, bivšeg košarkaša s kojim već ima kći Taru, na svijet bi trebalo doći u veljači. Točnije, 10. veljače, samo šest dana nakon drugog rođendana male Tare.

- U svakom će slučaju biti veselo! I ako rodim par dan prije, ili kasnije - smije se Antonija, koja nam je potvrdila da se osjeća odlično. Nema nikakvih trudničkih smetnji, a do sada se udebljala samo 4 kilograma.

image
Privatni album

- Bogu hvala, stvarno imam sreće s drugim stanjem. Čini mi se da ništa nije drugačije nego kad sam bila trudna s Tarom. Osjećam se isto, vrlo poletno i ništa mi ne smeta, premda mi mnogi iz iskustva kažu da nije isto nositi djevojčicu ili dječaka. S Tarom sam ukupno dobila 16 kilograma, a po svemu sudeći tako će biti i sada. Što se tiče prehrane, ništa nisam morala promijeniti, jedem raznoliko kao i do sada. Ništa si ne uskraćujem, dapače, uvijek se s nečim počastim - ispričala nam je omiljena Šibenčanka, na kojoj se još ne vidi da je trudna pa trenutačno osobito uživa u malim modnim igrama s njezinom Tarom.

image
ANA MIHALIC

- Nema mi većeg gušta nego kad se nas dvije modno uskladimo. Srećom pa sam otkrila sjajan brend, Design by Roza, koji šiva odjeću za mamu i djevojčice – presretna je Antonija.

Čitajte i: Crvena im stoji - savršeno! Antonija Mišura Sandrić i kći uskladile sportski outfit, na sve strane pršte komplimenti

Atraktivna trudnica priznala nam je i da je povećanje njezine obitelji samo djelomično iznenađenje za nju i supruga.

- Marko i ja smo već neki dulji period planirali drugo dijete jer smatramo da je ovo pravo vrijeme za proširenje obitelji. Tara će u veljači napuniti dvije godine, a nismo željeli da između djece bude velika razlika u dobi. No, koliko god smo to planirali, ipak smo se iznenadili kad sam doznala da sam trudna – iskrena je Antonija, koja je veliku novost prvo rekla sestrama, a potom roditeljima i onda najbližim prijateljima. Lijepa mama povjerila nam je da je oko svega jako uzbuđena i njihova kći Tara.

image
Privatni album

- Unatoč tome što je još mala, silno se veseli što će dobiti bracu. Jako voli bebe tako da mislim da će biti super sestrica – raznježeno nam je istaknula Antonija, koja je već dosta toga pripremila za dolazak prinove.

image
Privatni album

- Ja vam sve volim napraviti na vrijeme, dok mi trbuh još nije do zuba. Planirali smo da bebač dijeli sobu s Tarom. Naravno, imat će svoj kutak i to u bež boji, budući da je Tarina sobica više manje sva u rozom. Taj mi je dio priprema jedan od najdražih – ne može prekriti sreću Antonija, koja i ovoga puta pazi da do zadnjeg dana ostane u formi te puno šeta.

Plavokosoj Šibenčanki i njezinom suprugu do velikog dana jedino još preostaje dogovoriti se oko imena - što im za sada ne ide. - Imamo neke opcije za ime, ali još ništa da je 100 posto, tako da ću još pričekati s otkrivanjem. Nije se baš lako odlučiti, ja bih jedno, muž drugo, i tako u krug. No, naći ćemo neko ime koje nam je oboma lijepo – uzbuđeno je zaključila Antonija.

Linker
31. ožujak 2024 10:40