Sonja Kovač

 VEDRAN PETEH CROPIX
Stigle prinove

Baby boom na domaćoj sceni: Obitelji naših nogometaša, influencerice i bivše missice prolaze kroz najljepše životne trenutke

Andrej Kramarić, Nikola Kalinić, Sonja Kovač i Barbara Ljiljak mogu se pohvaliti proširenjem obitelji.

Andrej Kramarić, Nikola Kalinić, Sonja Kovač i Barbara Ljiljak mogu se pohvaliti proširenjem obitelji.

Pravi baby boom zavladao je domaćom scenom jer su u obitelji poznatih nogometaša, influencerica i bivših misica stigle prinove i donijele im najveću životnu sreću. Naš nogometaš Andrej Kramarić dobio je drugo dijete sa svojom suprugom Mijom, kćerkicu kojoj su dali ime Eva, a kojoj se najviše razveselio dvogodišnji brat Viktor. Da je supruga našeg reprezentativca trudna i uskoro treba roditi saznalo se tek prije nešto više od tjedan dana kada je Andrej na društvenim mrežama objavio njezinu fotografiju na kojoj se isticao njen trudnički trbuh.

Hrvatski reprezentativac i doktorica veterine vjenčali su se u ožujku 2021. u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu, a na brak su se odlučili nakon četiri godine veze. Njihov susret bio je sudbonosan jer ga je sadašnja supruga, kako je jednom prilikom rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao nam je tada nogometaš.

image

Andrej i Mia Kramarić

RONALD GORŠIĆ/CROPIX CROPIX

Andrejev kolega iz reprezentacije i hajdukovac Nikola Kalinić i njegovu supruga Vanja dobili su treće dijete, kćer, čije ime zasad nisu otkrili. Sretna vijest objavljena je na Hajdukovu profilu na Instagramu. "Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj", napisali su u objavi.

Vanja i Nikola upoznali su se 2004. godine u Splitu preko zajedničkih prijatelja, a on ju je osvojio već na prvi pogled i to svojom zrelošću i ozbiljnošću kojima je zračio, što je i sama priznala jednom prilikom. Vjenčali su se 2013. godine, a roditelji su i sina Matea te kćeri Lote koji su sada dobili i mlađu sestru.

image

Nikola Kalinić

TOM DUBRAVEC CROPIX

I nogometaš Petar Musa pohvalio se ovih dana da je postao otac i to objavivši fotografiju s bebom u naručju u priči na svom profilu na Instagramu. Naš najmlađi napadač u reprezentaciji uspješno čuva detalje privatnog života, pa tako nije ni poznato ime partnerice s kojom je dobio dijete.

Glumica i influencerica Sonja Kovač postala je majka djevojčice koju je dobila sa zaručnikom Goranom Mandićem."Samo si ti još nedostajala. Najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo!”, napisala je Sonja Kovač uz objavu na profilu na Instagramu.Ona i Goran u sretnoj su vezi 12 godina, a na desetu godišnjicu on ju je romantično zaprosio na Maldivima.

image

Sonja Kovač

VEDRAN PETEH CROPIX

Žena koja je proglašena jednom od najljepših Hrvatica, Barbara Ljiljak, također je prije nekoliko dana zakoračila u novo i najljepše poglavlje svog života. Na svijet je donijela djevojčicu Sofiju koja je njoj i njezinom dugogodišnjem partneru uljepšala život.

image

Barbara Ljiljak

GORAN MATIJAšEC

Bivša Miss Universe, zdravu i veselu djevojčicu rodila je 17. svibnja u Petrovoj bolnici, a porodila ju je dr. Velena Radošević. "Ovim putem željela bih se zahvaliti svom osoblju Petrove bolnice koji su bili uz mene na svakom koraku ovog putovanja. Hvala im što su pomogli da mi porod bude što lakši“, rekla je Barbara te nadodala kako je sve prošlo odlično i kako je zadovoljna. Barbara i njezin partner dvoumili su se između imena Sofia i Iva, a konačnu odluku su donijeli na dan rođenja kada su prvi puta upoznali plod njihove ljubavi.

image

Barbara Ljiljak

GORAN MATIJAšEC

U svijetu ljepote i glamura, Barbara je uvijek zračila elegancijom i istančanim stilom. No, sada je njezina pažnja usmjerena na nešto potpuno drugačije - jedno malo biće koje je već sada roditeljima počelo predstavljati najveću sreću.

Barbarin dugogodišnji partner ju je oduvijek podržavao u svemu što radi, a sada joj pruža dodatnu podršku dok zajedno započinju novo životno poglavlje. Obitelj će živjeti na relaciji Hrvatska i južna Francuska gdje će uživati u trenutcima veselja koje će im donijeti njihova djevojčica.

Linker
09. lipanj 2024 15:56