David Guetta i Jessica Ledon

 JORGE GUERRERO AFP
SRETNA VIJEST

Beba stiže na proljeće: Slavni DJ David Guetta s 24 godine mlađom partnericom čeka treće dijete

Francuski glazbenik i DJ David Guetta s partnericom Jessicom Ledon lijepu vijest je objavio na 24. dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy u španjolskom gradu Sevilli.

Francuski glazbenik i DJ David Guetta s partnericom Jessicom Ledon lijepu vijest je objavio na 24. dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy u španjolskom gradu Sevilli.

Portorikanski pjevač Ozuna i proslavljeni francuski glazbenik i DJ David Guetta napravili su show za pamćenje na dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy u španjolskoj Sevilli. A na crvenom tepihu David Guetta, koji je 7. studenog proslavio 56. rođendan, zablistao je u društvu svoje partnerice Jessice Ledon i objavio da će na proljeće iduće godine treći put postati otac.

"Imamo veliku vijest za vas, najveću vijest ove godine", napisao je Guetta u objavi uz fotografiju na kojoj se njegovoj partnerici ispod svečane haljine vidi već lijepo izraženi trudnički trbuh.

image

David Guetta i Jessica Ledon

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Par je svoju vezu obznanio 2015. godine, a Guettini obožavatelji primijetili su da proslavljeni francuski DJ uz 24 mlađu partnericu, američku manekenku kubanskog podrijetla proživljava drugu mladost.

Guettino osobno bogatstvo procjenjuje na 85 milijuna dolara, a iz braka sa svojom vršnjakinjom, klupskom menadžericom Cathy Lobe, podrijetlom Senegalkom, ima sina Elvisa (19), koji je ime dobio po kralju rock’n’rolla, i kćer Angie (13), nazvanoj prema hitu The Rolling Stonesa.

image

Portorikanski pjevač Ozuna i DJ David Guetta imali su svoj show na dodjeli glazbenih nagrada u Sevilli

CRISTINA QUICLER AFP

Guetta i Lobe razveli su se 2014. nakon 22 godine braka, a premda više ne pomišlja na brak francuski DJ svoju je novu izabranicu 2017. počastio prstenom kako bi joj pokazao ljubav i predanost.

Preklani se nagađalo da par prolazi kroz veliku krizu nakon sedam godina veze, te da su njihova neslaganja započela zbog različitih adresa i interesa, jer Jessica želi djecu i brak, a David mir da bi mogao na miru raditi, no to su opovrgnuli lanjskom zajedničkom proslavom Valentinova. Sudeći po fotografijama s crvenog tepiha u Sevilli svi nesporazumi sada su iza njih, a partneri jedva čekaju iduće proljeće i rođenje svoje bebice.

image

Francuski glazbenik David Guetta i Jessica Ledon na dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy u španjolskoj Sevilli

JORGE GUERRERO AFP
Linker
27. travanj 2024 13:31