NEKONVENCIONALNO

Ben ovo sigurno ne zna: Pogledajte kućni trik holivudske glumice!

Američka glumica Jennifer Garner uoči proslave Halloweena pronašla je originalni način za čišćenje bundeve.

Kad Jennifer Garner mikserom čisti bundevu od koštica rezultat je - sedamsto tisuća lajkova.

Uoči proslave Halloweena glumica se pohvalila akcijom u kuhinji i dokazala da je u svakom slučaju originalna domaćica. Jer svatko tko je ikad čistio bundevu od koštica zna da je to relativno jednostavan zadatak koji se izvodi - žlicom. Njome se sastružu unutrašnje stijenke i na taj način se odvoje sve koštice i niti koje ih povezuju, a potom se - istom žlicom ili rukom - izvade.

Jennifer Garner, pak, odlučila se za nekonvencionalni pristup - mikserom. Nakon što je odrezala donji dio bundeve izvadila je mikser i njime izmiksala unutrašnjost tikve. I postigla isti rezultat.

image

Bivši supružnici Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su prijatelji nakon razvoda

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

U drugoj objavi pohvalila se i kostimom koji će odjenuti za maskeratu povodom Halloweena, a riječ je o kućnom ogrtaču s njezinim inicijalima JG, u kojem će se prerušiti u majku školaraca koja kasni da ih odveze na nastavu ili do stanice školskog autobusa.

Set uključuje periku izgleda mokre kose, šalicu za kavu, mobilni telefon, a uračunate su i volja, te odlučnost da se sve stigne i završi na vrijeme. Nisu uračunata djeca koja stoje ispred kuće ili već čekaju u autu, te kutija za ručak zaboravljena na kuhinjskom stolu.

image

U šetnji s kćeri Seraphinom i sinom Samuelom 2018.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje djece: kćeri Violet Anne Affleck (17) i Seraphinu Rose Affleck (13), te sina Samuela Garnera Afflecka (10). U braku su bili 13 godina, a u brakorazvodnoj parnici postigli su dogovor o zajedničkom skrbništvu i brizi za djecu. I ostali u prijateljskim odnosima.

Linker
19. travanj 2024 14:29