SRETNA VIJEST

Bill Gates dobio unučicu, sretne vijesti potvrdila njegova kći preslatkom objavom

Jennifer Gates, najstarija kći Billa Gatesa i njegove bivše supruge Melinde French, rodila je kćerkicu u braku s Nayelom Nasserom, prvakom u preponskom jahanju.

"Šaljemo mnogo ljubavi iz naše obitelji koja je upravo dobila još jednu članicu", napisala je Jennifer Gates u objavi na društvenim mrežama kojom je potvrdila da je postala majka. Na fotografiji se vide bosa stopala njezine bebice, a uz nju je objavila emotikone srca.

image

Jennifer Gates i Nayel Nassar na turniru Jumping Eiffel u Parizu 2021.

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Mezimica Billa Gatesa, osnivača Microsofta i jednog od najimućnijih ljudi na svijetu, lanjskog studenog je otkrila da je trudna, objavivši fotografiju na kojoj u trudničkoj haljini pozira s 31-godišnjim suprugom Nayelom Nassarom, američkim jahačem egipatskog podrijetla, prvakom u preponskom jahanju. Prvi su im na divnoj vijesti čestitali djed i baka, Bill Gates i Melinda French, koji su pozorno pratili vijesti s poroda i odahnuli što je sve prošlo bez ikakvih teškoća.

Jennifer i Nassar vjenčali su se u listopadu 2021., a studenticu medicine i profesionalnog jahača spojila je ljubav prema plemenitim životinjama i konjičkim natjecanjima. Njezini roditelji Bill i Melinda Gates razveli su se preklani, a zbog kćerine strasti redovito su se u njezinom društvu pojavljivali jedino na turnirima u preponskom jahanju. A kćeri su - kad su doznali da će postati djed i baka - pomogli u akviziciji dvoetažnog penthousea u njujorškoj četvrti Tribeca koji više odgovara njihovim trenutačnim potrebama od stana na Petoj aveniji u kojem su dotada živjeli.

image

Jennifer i Melinda Gates na dodjeli godišnjih nagrada Glamour Women u New Yorku 2013.

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Njegov prethodni vlasnik bio je Lewis Hamilton, pilot bolida Formule 1, a nalazi se na vrhu peterokatnice u čijem susjedstvu žive Jennifer Lawrence, Meg Ryan, Justin Timberlake i Jessica Biel, Ryan Reynolds i Blake Lively, te mnoge druge slavne osobe.

image

Otac ju je pratio na preponskom natjecanju Longines Masters u Los Angelesu 2015.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

U svakom slučaju Jenniferina i Nassarova kćerkica imat će se gdje i s kime igrati, a djed i baka moći će se s njom zabavljati u igri i šetnji u okolnim parkovima, ako za to pronađu vremena. A ljubav prema konjima djevojčica će upiti na maminoj farmi koja se prostire čak na 124 hektara zemljišta u okolici New Yorka.

image

Supružnike je spojila ljubav prema konjima: Jennifer Gates i Nayel Nassar u Madridu 2019.

SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 12:03