Kaže da nije sve u novcu...

Bogatija i od bivšeg: Tek je na pragu tridesete, a već je nazivaju najbogatijom Britankom

Mlada manekenka svojim je trudom zaradila milijune, a iznosom na bankovnom računu premašila je brojne zvijezde, pa tako i svoga bivšeg.

Manekenka, glumica i influencerica Cara Delevingne sa samo 29 godina uspjela je zaraditi gotovo 100 milijuna funti, a sve zahvaljujući vlastitom radu.

Iako još nema ni 30 godina, Cara je, između ostalog, direktorica obiteljske tvrtke Harvey White Properties Ltd koju vodi njezin otac Charles, čija je vrijednost u posljednjih godinu dana naglo porasla, i to na gotovo 47 milijuna funti.

Osim obiteljskog bogatstva, Delevingne u svojoj tvrtki Cara & Co ima još 47 milijuna funti, a riječ je o tvrtki koju koristi za upravljanje svojim financijama zarađenim od modelinga i glume.

Sa starijim sestrama Poppy i Chloe, prošle je godine pokrenula tvrtku za proizvodnju prosecca, a nižu se i njezini filmski projekti. Naime, Cara se može pohvaliti glavnom ulogom u filmu Tell it Like a Woman koji je premijerno prikazan krajem prošle godine, a pojavila se i u hit američkoj komediji Only Murders In The Building.

image

Procjenjuje se da je Cara "teška" 94,5 milijuna funti.

JACKIE BROWN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Poduzetnica koja je osmislila jestiva umjetnička djela otkriva tajnu svog uspjeha: ‘Žene, uložite u znanje‘

U sklopu obiteljskog biznisa, Delevingneovi zarađuju i na nekretninama, a posjeduju blok zgrade u Kensington West Londonu gdje se nalazi niz luksuznih modnih trgovina.

Procjenjuje se da je Cara "teška" 94 milijuna funti, što je čini jednom od najbogatijih britanskih mladih zvijezda, a bogatija je čak i od svoga bivšeg dečka Harryja Stylesa, čije se bogatstvo procjenjuje na 80 milijuna.

Mlada manekenka modelingom se počela baviti sa svega deset godina, a pretpostavlja se da su joj se najviše isplatile suradnje s Pumom, Burberryjem, H&M-om i Diorom.

Unatoč bogatstvu, manekenka je više puta izjavila kako novac ne znači sve na svijetu te kako se bez obzira na novac često borila s usamljenošću i depresijom.

Linker
18. travanj 2024 16:48