LJUBAV LIJEČI

Bračna idila Nicole Kidman: Holivudska diva uživala na plaži sa suprugom

Holivudska glumica Nicole Kidman i country glazbenik Keith Urban u braku su od 2006. i zajednički odgajaju kćeri Sunday Rose i Faith Margaret.

Kao i uvijek slike govore više od tisuću riječi i najbolji su dokaz da ljubav među supružnicima, holivudskom zvijezdom Nicole Kidman i country glazbenika Keitha Urbana ponovno cvate. Sunačni dan u Sydneyju iskoristili su za obiteljski izlet na plažu, a sa sobom su poveli i svoje kćeri, tinejdžerice Faith Margaret i Sunday Rose, koje su taj "užitak" obavile po službenoj dužnosti, jer bi mnogo radije uživale sa svojim prijateljima nego s roditeljima.

Glazbenik je u kupaćim gaćicama pokazao savršeno isklesani trbušni zid, a svjetloputa glumica se od jakog sunca zaštitila šeširom, sunčanim naočalama i pamučnom bijelom košuljom, te surferskim odijelom.

image

Glumica se preodjenula, a suprug ju je snimao

KHAPBM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Upoznali su se 2005. na gala događaju u Los Angelesu na koji su stigli kao specijalni gosti australskog veleposlanstva u Sjedinjenim Državama, prohodali su nakon šest mjeseci, a u ljeto iduće godine već su bili vjenčani. U proteklih sedamnaest godina mnogo toga su prošli zajedno, a najvećom pobjedom smatraju Urbanovo izliječenje od ovisnosti za što velike zasluge ima i Nicole Kidman.

image

Nicole Kidman uživa na plaži

KHAPBM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glasine o nevoljama u njihovom bračnom raju sporadično se u redovitim razmacima pojavljuju već godinama, jer da bi njihov brak štimao Nicole Kidman svoga supruga Keitha Urbana mora stalno držati na oku. Upoznala ga je u jednoj od njegovih najgorih faza, ovisnog o raznim supstancama - od alkohola do opijata, i pomogla mu da ih se oslobodi i cijelo vrijeme pazi da im se ne vrati. Poznato je kako je glumica znala uzimati slobodne dane u dogovoru s filmskom produkcijom svojih projekata, te se iz Europe ili kojeg god drugog dijela svijeta nenajavljeno vratiti kući da provjeri je li sve u redu. Premda je svoju narav opisao kao tešku, ta vrsta kontrole glazbeniku nije mrska, jer je shvatio da to radi za njegovo dobro.

image

Nicole Kidman i Keith Urban poveli su kćeri Faith Margaret i Sunday Rose na izlet

KHAPBM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 13:54