VELIKI IZAZOVI

Bradley Cooper otkrio kako odgaja kćer Leu De Seine: ‘Siguran sam da će mi strogo suditi...‘

Američki glumac Bradley Cooper kao i svaki roditelj suočava se s izazovima očinstva u odgoju kćeri Lee De Seine koja je u ožujku proslavila šesti rođendan.

Svi smo jednom bili djeca, ali kad odrastemo dječje potrebe, želje i interese teško možemo razumjeti. S tim dvojbama se u odgoju vlastite djece svakodnevno susreće svaki roditelj, a ni proslavljeni američki glumac, 48-godišnji Bradley Cooper u tome nije iznimka. "O odgoju učim svaki dan iz vlastitih grešaka, ali i grešaka mojih roditelja koje su oni učinili sa mnom. Znam da to zvuči okrutno i strogo, ali sigurno će i Lea De Seine jednog dana strogo i okrutno suditi o meni i mojim pogreškama, bez obzira na to što sam sve činio i činim u najboljoj namjeri. Iz vlastitog iskustva sam naučio kako je najvažnije da djecu ni u kom slučaju ne opterećujemo vlastitim problemima, jer se ona s tim ne mogu i ne znaju nositi. Ionako imaju dovoljno vlastitih tema za razmišljanje", izjavio je Bradley Cooper u razgovoru s Bearom Gryllsom, čiji je gost u idućoj epizodi serijala "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" koji se prikazuje na kanalu National Geographic.

image

Bradley Cooper je angažirani otac

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Dio razgovora snimljen je dok Cooper i Grylls vise na stijeni u kanjonu Wyoming Basina, a glumac se u toj situaciji prisjetio pokojnog oca koji je preminuo od raka pluća prije dvanaest godina. "Volio bih da je moj tata još uvijek s nama, sigurno bi uživao u ulozi djeda. Izdahnuo je u mom naručju i u tom trenutku, suočen s njegovim odlaskom, definitivno sam shvatio da smo svi smrtna bića. To mi je uvelike pomoglo da se pomirim sam sa sobom i u sebi pronađem svoj mir", izjavio je Bradley Cooper.

image

Bradley Cooper i Irina Shayk s kćerkicom Leom De Seine

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Glumac je kćer dobio u vezi s topmodelom Irinom Shayk, s kojom je prohodao 2015., a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na MET Gali iduće godine. Njihova kći je 21. ožujka proslavila šesti rođendan, a Bradley i Irina nikad nisu potvrdili, ali niti demantirali glasine da nakon prekida 2019. razmišljaju o novom početku i još jednom djetetu, jer navodno ne žele da njiha kći odraste sama. No, bez obzira na to kakav je trenutačno status njihovog odnosa u svakom slučaju mogu biti primjer odgovornog roditeljstva svim parovima koji su prošli ili prolaze kroz proces rastave.

Linker
18. travanj 2024 21:42