JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
UOČI DRUGE GODIŠNJICE

Brak je u krizi, ne žive više zajedno, on je skinuo prsten: Ima li treće sreće za Jennifer Lopez i Bena Afflecka?

Sudeći po izjavama koje su svojedobno dali, a iz kojih je vrlo jasno da ne dijele mišljenje oko toga koliko svoju vezu trebaju izlagati javnosti, kraj ljubavi je neminovan pa čak i ako ovog puta uspiju izgladiti stvari.

Sudeći po izjavama koje su svojedobno dali, a iz kojih je vrlo jasno da ne dijele mišljenje oko toga koliko svoju vezu trebaju izlagati javnosti, kraj ljubavi je neminovan pa čak i ako ovog puta uspiju izgladiti stvari.

Popularan par zbog kojeg su svi počeli vjerovati u drugu šansu prolazi kroz bračnu krizu. Ono što su na početku bila samo šuškanja, koja su mnogi odbacili kao običan trač, sada dobiva i dokaze, a sve više "izvora" potvrđuje da nije sve tako sjajno u braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka, među kojima su i dokazi da slavni par više ne živi zajedno, a on je skinuo i vjenčani prsten - i to sve nakon niti dvije godine. Ali, krenimo od početka.

Naime, nakon što nisu viđeni 47 dana zajedno i nakon što Ben Affleck nije stigao na Met Galu, najvažniji modni događaj na kojem je Jennifer bila jedna od domaćina, krenula su nagađanja kako Bennifer ni drugi puta neće uspjeti. Prvi je vijest o problemima u braku donio In Touch Weekly, magazin čije se tvrdnje ne uzimaju zdravo za gotovo, ali nakon toga svi su krenuli analizirati imali u toj priči možda i istine.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck posljednji put su fotografirani u New Yorku, gdje su razgledavali stanove

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

I pokazalo se da itekako ima. Par je posljednji put fotografiran 30. ožujka te nakon toga nisu viđeni zajedno sve do 16. svibnja kada su stigli na školsku predstavu njegovog sina Fina, kojeg je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner. Činjenica da su ih inače paparazzi na tjednoj razini znali fotografirati u svakodnevnim aktivnostima učinila je tih 47 dana itekako relevantnima. Na tren se činilo kako su tračevi samo tračevi kada je Jennifer Lopez uhvaćena kako odlazi u plesni studio s vjenčanim prstenom na ruci, ali zanimanje fotografa dodatno je zapetljalo (ili otpetljalo) cijelu priču.

image

Ben Affleck dolazi u svoj novi dom u Brentwoodu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim što su na školsku predstavu stigli odvojeno, kad su se susreli na parkiralištu nisu se ni zagrlili ni poljubili, a nakon predstave Affleck je svoju suprugu i njezinu kći Emme odvezao u vilu u Beverly Hillsu, dok je on produžio u svoj drugi dom u Brentwoodu te time potvrdio da više ne žive zajedno.

image

Prvi put nakon dugih 47 dana snimljeni su kako dolaze na školsku predstavu - stigli su odvojeno, i iako su razgovarali, nisu se ni zagrlili ni poljubili kad su se vidjeli.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tu vijest je za Us Weekly također potvrdio jedan od izvora bliskih paru koji je otkrio kako već nekoliko tjedana ne žive zajedno. Ipak, par - prema tim istim izvorima - još uvijek radi na svojem odnosu i nisu donijeli odluku da se razvode. Doduše, odluka je možda u međuvremenu donesena jer je glumac 16. svibnja viđen s vjenčanim prstenom na ruci, da bi dva dana kasnije bio fotografiran je bez njega - dok se vozio na utakmicu svog sina Samuela, na kojoj se susreo s bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovom kćeri Violet.

image

Slavni glumac uhvaćen je bez vjenčanog prstena na ruci

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u srpnju 2022., dva desetljeća nakon što su otkazali zaruke i godinu nakon što su svojoj vezi odlučili dati još jednu priliku. Mjesec dana kasnije obnovili su zavjete u Georgiji, a lani su kupili vilu vrijednu 60 milijuna dolara u Beverly Hillsu.

image

Vjenčali su se u Las Vegasu u srpnju 2022.

ON THE JLO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Veliko vjenčanje organizirali su mjesec dana nakon onog u las Vegasu.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jennifer Lopez trenutačno se priprema za svoju turneju "This Is Me" koja kreće u lipnju, a na kojoj će izvesti pjesme s novog albuma "This Is Me... Now", koji je popraćen kratkim filmom i dokumentarcem koji prati cijeli projekt iza scene. Većina pjesama je inspirirana njezinom obnovljenom vezom s Affleckom, koja je 2004. godine završila prekidom zaruka zbog "prevelike pažnje medija", kako su tada naglasili.

"Mislim da se Ben ne osjeća ugodno sa svime ovime, ali voli me, svjestan je da sam umjetnica i pružit će mi podršku jer zna da me ne može spriječiti u pisanju i stvaranju glazbe. To se neće dogoditi, a i ne želi me u tome spriječiti. Ali to ne znači da se osjeća ugodno u ulozi muze", izjavila je Jennifer u veljači ove godine u filmu "This Is Me... Now: A Love Story", dok je u dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told", koji je vezan uz njezinu turneju i novi album, Ben izgovorio znakovite riječi.

"Kad smo odlučili dati još jednu priliku našoj vezi rekao sam joj da ne želi da naš odnos bude na društvenim mrežama, ali shvatio sam da nisam fer. To je kao da se vjenčate za kapetana broda i kažete - ja ne volim vodu", otkrio je tada Ben i potencijalno dao naslutiti što je glavni problem u njihovoj vezi.

"Mi smo dvoje ljudi s različitim pristupima koji se trude naučiti kompromisima", izjavio je slavni glumac i redatelj. S obzirom na to da Jennifer itekako uživa u pozornosti javnosti i gradi svoj brend upravo na tome što s obožavateljima dijeli trenutke iz svojeg života, čini se da će kompromis teško postići. Ben, odnosno njihova ljubavna priča, je postao glavni lik u njezinom novom poslovnom pothvatu kojim se željela vratiti na glazbenu scenu i u tome - sudeći po otkazanim datumima turneje i lošom pozicijom albuma na top listama - nije uspjela.

Linker
19. svibanj 2024 11:39